Karşılaştırma Sizce Hangi Tarz Lumia Kasası Daha Güzel?

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangi Tarz Lumia Kasası Daha Güzel?
Lumia'lar genel olarak 3 kasa tipiyle çıkarılıyor.

Köşeleri genişçe ovalleştirilmiş ekranı saran 620,625,1320
Köşeleri yukardakilere göre daha keskin biçimde yumuşatılmış ve ekranı saran 520,720,820
Köşeleri alttan ve üstten düzleştirilmiş ve ekranın kasa üzerine bombeli yerleştirildiği 920, 1020,1520
Ve bunların haricinde tek alüminyum çerçeve taşıyan köşeleri oval 925

Sizce en şık kasa tasarımı hangisi? Ya da Lumia ismiyle özdeşleşmiş kasa tasarımı sizce hangisi?

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Ben 925'in kasasını çok beğeniyorum çok hoş duruyor. Bu polikarbon işini de pek sevmedim açıkçası, bir de 920 nin kasası oval değil ya, düştü mü eziliyor büzülüyor içine giriyor. Tuhaf

alo123

Üye
Bence en şık tasarım lumia 925de :) Lumia ismiyle özdeşleşmiş kasa tasarımı diyince benim aklıma 920 geliyor. Belki ben kullanıyorum diyedir bilmiyorum :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
şu anda akıllardan çıkmayacak kasa tipi 920 ve 1020 deki kasa olur diye düşünüyorum

pirenuri

pirenuri

Üye
Ben de 920nin tasarımını çok beğeniyorum. Alma nedenimin %20-30 u tasarım

Bay H

Bay H

Üye
720 nin kasa yapısı daha iyi gibi geliyor bana

Kergitli

Kergitli

Üye
920 tartışılmaz

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
920 kasa olarak bana biraz garip geliyor. biraz kavisli gibi. düz bir zemine konulduğunda köşeler havada kalıyor yanlış hatırlamıyorsam. n9, 920, 1020 tarzı kasalar bence lumia ile daha özdeşleşmiş kasalar ama köşeleri avuç içinde rahatsızlık veriyor. en şık ve rahatı 925 sanırım. yumuşak köşeli plastik kasalar kullanım açısından rahat ama işte plastik olunca karizmadan kaybediyor.

merlin19

merlin19

Üye
920 kasa olarak bana biraz garip geliyor. biraz kavisli gibi. düz bir zemine konulduğunda köşeler havada kalıyor yanlış hatırlamıyorsam. n9, 920, 1020 tarzı kasalar bence lumia ile daha özdeşleşmiş kasalar ama köşeleri avuç içinde rahatsızlık veriyor. en şık ve rahatı 925 sanırım. yumuşak köşeli plastik kasalar kullanım açısından rahat ama işte plastik olunca karizmadan kaybediyor.
Yanlışınız var N9 Gerek kullanım gerek tasarım olarak bence Lumialardan farklı üst ve altı daha düz sadece bitimlerde hafif içe kavis var 920 ve 1020 tasarımı tamamen aynı sadece 3 fark var 1 kamera bölümü 2. alttaki hopörlör bölümü 3 . yandaki tuşlar 1020 de daha ufak ve kibar.. gerisi gerek kasa yapısı gerek malzeme aynı..

dersenizki hangisi şık? tabiki görünüşte 925 daha şık bizzat bende var ama kullanım açısından yani elde kullanım biraz sakat kavramakta güçlük çekiliyor aliminyum kasa 920 ve 1020 lerden daha kaygan gerçi alışma meselesi ama şıklıkta 925 iyi sağlamlıkta 920 tek kral ben 920 mi çok düşürdüm 2 yıl oldu olacak ama tek çizik yok ne koruma var nede ekranca koruma aldığım gibi 925 ide 1.5 metreden ekranı üzerine birkaç kez ve kafa üstü yan köşeye olmak üzere bir kaç kez düşürdüm hasar yok ben kırıldı diyordum ama elime aldığımda sorun yoktu yalnız gerek tasarım gerek hafifliği çok güzel 925 lerin yalnız kamera çekimi 920nin eline su dökemez aynı özellikler ama netlemede sorun var gibi 920 ler şak diye netliyor ama 925 biraz geri planda netlemesi yavaş aynı ışıkta ve kadrajda resimler çektim lm 920 ve 925 ile mb olarak 925 fazla boyutta olmasına rağmen kalite ve netlikte 920 daha kaliteli çekimler yapıyor umarım düzelir başka 925 lerde öylemidir bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
osmanmert99

osmanmert99

Üye
Tasarım olarak bence Forever NOKIA Lumia 925 <3 .

skynet

Üye
620 :ehe

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ya bak şimdiden hatırlatıyım yukarıdaki yorumlarda bile arkadaşlar tartışmaya girmiş. Abi bu öznel bir şey sen beğenmezsin ben beğenirim, adam diğer arkadaşın düşüncesine yok bu daha güzel diyor. İşte bunun yüzünden forumda tartışmalar oluyor. Önce bir konuya bakın , konu kişiden kişiye değişiyor mu yoksa değişmiyor mu? Değişmiyorsa tartışın, değişiyorsa herkes kendi fikrini sunduğu için diğer yazanların düşüncesine "yokbu daha güzel" düşüncesiyle yaklaşmayın.

bak bu yazıyı neden yazdım, kimse oval kasayı beğenmemiş ama lumia 1320 benim çok hoşuma gitti, onu diyecektim. :ehe

turbocore35

turbocore35

Üye
ya bak şimdiden hatırlatıyım yukarıdaki yorumlarda bile arkadaşlar tartışmaya girmiş. Abi bu öznel bir şey sen beğenmezsin ben beğenirim, adam diğer arkadaşın düşüncesine yok bu daha güzel diyor. İşte bunun yüzünden forumda tartışmalar oluyor. Önce bir konuya bakın , konu kişiden kişiye değişiyor mu yoksa değişmiyor mu? Değişmiyorsa tartışın, değişiyorsa herkes kendi fikrini sunduğu için diğer yazanların düşüncesine "yokbu daha güzel" düşüncesiyle yaklaşmayın.

bak bu yazıyı neden yazdım, kimse oval kasayı beğenmemiş ama lumia 1320 benim çok hoşuma gitti, onu diyecektim. :ehe
benim için dediyseniz ben şaka anlamında yazdım .:D.
edit: hatta düzelttim

tgoksen1

Üye
620 :D :D :D

blackcemre

Üye
En iyi tasarım bence lumia 920 telefon olduğunu belli ediyor 925 oyuncak gibi duruyor 920 daha asil duruyor.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Lumianın en zevkli tasarımı kesinlikle N9 du. Gerçekten bir tasarım yaptılar. Başka hiç bir telefonda olmayan bir değişimdi. Şimdi aynı tasarımın incesini beklerdim :). Yada şu konsept resimlere bir daha bakın :). Abi şu telefon elimde olsun insanların bir çoğunun gözü düşmesse tasarımcıyım demem. :bigstar:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: skynet, maydinmaydin ve ferit.61

blackcemre

Üye
Lumianın en zevkli tasarımı kesinlikle N9 du. Gerçekten bir tasarım yaptılar. Başka hiç bir telefonda olmayan bir değişimdi. Şimdi aynı tasarımın incesini beklerdim :). Yada şu resme bir daha bakın :)
Bu N9 değilki.

• Beğen
Tepkiler: acoustic

Üst Alt