Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberYepyeni Bir Güncelleme(gelişmiş Yazılım) Geldi Ama...
Gençler abartmayın isterseniz sistemi bozcaz diye güncelleme yayınlamazlar akıl var mantık var, Lumia aldırmak için mağaza ve uygulama desteği kesmeleri yeterli. Ayrıca güncellemenin yapılamadığını söylemiştim bu yüzden de dün itibari ile geri çekilmiştir bilginiz olsun. Ancak düzeltilerek gene yayınlanabilir.
Birincisi kaç ay önceki konuyu hortlatıp alakasız bir yorum yapmaktaki amaç nedir ?
İkincisi ise zaten 603 kullanıyorum GPS konusunda hiçbir sıkıntım yok internet paketim olsa da olmasa da bu telefonun gpsi ile çoğu kez kaybolmaktan kurtuldum o yüzden gpsi bence on numara beş yıldız çalışmakta sendeki nasıldır bilemem. Ancak ahize sesi beş para etmez karşı tarafı kalabalıkta hiç duyamıyorum ki bu gps'den çok daha önemli bir unsur. Zaten Xperia serisine geçiceğim sana da tavsiye ederim bişekilde Nokia'dan kurtulmak şart oldu.
Birincisi kaç ay önceki konuyu hortlatıp alakasız bir yorum yapmaktaki amaç nedir ?
İkincisi ise zaten 603 kullanıyorum GPS konusunda hiçbir sıkıntım yok internet paketim olsa da olmasa da bu telefonun gpsi ile çoğu kez kaybolmaktan kurtuldum o yüzden gpsi bence on numara beş yıldız çalışmakta sendeki nasıldır bilemem. Ancak ahize sesi beş para etmez karşı tarafı kalabalıkta hiç duyamıyorum ki bu gps'den çok daha önemli bir unsur. Zaten Xperia serisine geçiceğim sana da tavsiye ederim bişekilde Nokia'dan kurtulmak şart oldu.
benimde son sürüm 113.010.1505.xxxx fp2
sevise götürdüm
12 kez phoneix ile flash attım
12 hard reset attım
eski sürüm 3.06 3.08 3.04 sürümleti yükledim yine aynı sadece internetle buluyo
(not:3.04 sürümde 1 diş gps sinyali buluyo)(5 diş yer var)bende nokia x2 alcam türkiyeye gelsin