cardanadam
Üye
Beyler bu root klasorunu odin ile yukledigimizde cwm de yukleniyor mu ben cwm istemiyorun da ondab soruyorum.
evet yükleniyor
Beyler bu root klasorunu odin ile yukledigimizde cwm de yukleniyor mu ben cwm istemiyorun da ondab soruyorum.
açıklama ilk sayfada verilmiştir ses kısma + menü+ ve power tuşuna basıp dowloand moduna alacaksın ve odin ile rootlayacaksın hepsi bu bu bilgi eksik kalırsa birinci mesajı takip et yeterli olmasa tekrar dön bana yardımcı olurum sanamerhaba arkadaşlar, yeni S4 kullanıcısıyım. root yapmak istedim ama sonuç alamadım ne yazık ki(
yapım numarası I9500XXUAMDK
ses+kilit+orta tusa basılı tutuyorum ekran geliyor teli usb den bağlıyorum pc ye odin programı ile PDA ya basıp dosyayı seçiyorum start diyorum ama hiç bir işlem yapmıyor.
bana yardımcı olabilir misiniz??
teşekkürler...
açıklama ilk sayfada verilmiştir ses kısma + menü+ ve power tuşuna basıp dowloand moduna alacaksın ve odin ile rootlayacaksın hepsi bu bu bilgi eksik kalırsa birinci mesajı takip et yeterli olmasa tekrar dön bana yardımcı olurum sana
o yüzden olmuyormuş. teşekkür ederim yardımlarınıza...Daha önce defalarca root işlemi yapmama rağmen bu dosya ile root yaptığımda telefon su yetkisi kazanmıyor hatta superuser uygulaması bile gelmiyor. En son root denendi.
Daha önce defalarca root işlemi yapmama rağmen bu dosya ile root yaptığımda telefon su yetkisi kazanmıyor hatta superuser uygulaması bile gelmiyor. En son root denendi.
ht tp://d-h.st/TLT isteyen olur diye en yeni root linki sorunsuz çalışıyor verdiğiniz linkin bir üst versiyonu.denenmiştir.
Linklerdeki boşluğu silecek olursanız linki görebilirsiniz.
ilgin için tşkler kardeşimDaha önce defalarca root işlemi yapmama rağmen bu dosya ile root yaptığımda telefon su yetkisi kazanmıyor hatta superuser uygulaması bile gelmiyor. En son root denendi.
Daha önce defalarca root işlemi yapmama rağmen bu dosya ile root yaptığımda telefon su yetkisi kazanmıyor hatta superuser uygulaması bile gelmiyor. En son root denendi.
ht tp://d-h.st/TLT isteyen olur diye en yeni root linki sorunsuz çalışıyor verdiğiniz linkin bir üst versiyonu.denenmiştir.
Linklerdeki boşluğu silecek olursanız linki görebilirsiniz.
tşkler usta
Teşekkürler alternatif olarak eklendi konuya.
3 ü yüklekonunun en altında iki tane link var birisinde v2 digerinde v3 yazıyor arasındakı fark ne hangisini yukleyecegız
cf auto root dosyasımnı yoksa coffe gs4 .tar dosdyasımı hangisi flaşlanacak. Bir karışıklık var sanırım.
sisteme erişemezlerse sorun yok biric telefonların bordunu değiştiriyorlar olduki erişebildiler sende erişebilirsin o zamanda orjinal romu yüklersin sıkıntı kalmaz fazlada sakınma o kadar ben telefonu aldığımda daha sim kartı takmadan telefonumu rootladım şimdide keyfini çıkarıyorum kardeş okeySimdi ben root yapsam garanti gidecek orası kesin peki unroot nasil yapacagim ayrica rootlu iken bozuldu diyelim o zaman ne olacak![]()