merhaba bilge kişi ben root a yabancıyım ve birşey öğrenmek ıstıyorum rootsuz ucretli oyunları yukleyemezmiyim ve root yapınca telefona ne gibi sakıncaları var donanımsal olarak yani arayüz falan değişecekmi yoksa 4,2,2 olarak aynı sı kalacakmı şmdiden teşekkürler
slm arkadaslar ben ayni uste yazilan sekil s4 i9505 imi rootluyorum ona uygun dosya ile
ama recovery modunda acinca
reboot system
apply update from ABD
apply update external storage
wipe data reset
wipe cashe part.
apply update from cashe
secenekleri cikiyor sadece ve room yukluyemiyorum supersu su telefonda kurulu nerde bir eksiklik yapiyorum acaba.
misal telefonun uzerinde gelen google earthe maps boyle bazi uygulamalari kaldirdim.
supersu ile recovery modunda da aciliyor.

linkte en alttan indir odin ile dosyayı yükle telefonuna dene
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

cok saol usta denedim bile ama degisen birsey olmadi aynisi ayni secenekler cikti
acaba telefondaki programlar engelliye bilirmi.
bu arada farkettim kilit acma efekti tusunada basilmiyor.

Dostum romunu değiştir sammobiledan başka bir rom yükle veya rom sürümü nedir şu an üzerinde söyle ona göre bakalım enteresan cwm menusu gelmiyor diyorsun yani recowery'de![]()
usta yardımların için teşekkür ederim
linkte en alttan indir odin ile dosyayı yükle telefonuna dene
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
usta yardımların için teşekkür ederim
hayırlı uğurlu olsunAndroid konusunda yeni biri olmama rağmen ben de sorunsuz bir şekilde hallettim. Teşekkürler![]()
allah razı olsun
- - - Eklendi - - -
Super user güncelleme istiyor ama guncelleme yapmıyor o yüzden çalışmıyor
(merhaba arkadaşlar, yeni S4 kullanıcısıyım. root yapmak istedim ama sonuç alamadım ne yazık ki(
yapım numarası I9500XXUAMDK
ses+kilit+orta tusa basılı tutuyorum ekran geliyor teli usb den bağlıyorum pc ye odin programı ile PDA ya basıp dosyayı seçiyorum start diyorum ama hiç bir işlem yapmıyor.
bana yardımcı olabilir misiniz??
teşekkürler...
5. Adımda yazan "sol üstte ID:COM bölümünde 0:[COM:XX] göreceksiniz. XX bilgisayarınızın COM bağlantı numarasına bağlı değişen bir rakamdır." Bilgisayar telefonu tanıyor mu?