Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

silentattack

silentattack

Üye
Evet rootla ilgili cok sey var. Ama Framaroot istiyom ben :. Yinr de saol :)
Ben symbiandan direk note 3 e geçiş yaptım :ehe o yüzden bazı şeyleri henüz bilmiyorum öğrenme sürecindeyim rica etsem framaroot nedir bi açıklar mısın :D

bessa27

bessa27

Üye
Ben symbiandan direk note 3 e geçiş yaptım :ehe o yüzden bazı şeyleri henüz bilmiyorum öğrenme sürecindeyim rica etsem framaroot nedir bi açıklar mısın :D
Oncelikle hayirli olsun,ve aramiza hosgeldin kankim.. ;) Framaroot ; Cihazi garanti disi birakmayan,yuzeysel bir root sistemidir. Yani cihazi bilgisayara baglayipta derinlemesine islemez.. O yuzden cihaz hem guncelkemelere aciktir,hemde ROOT gerektiren bicok uygulamayi kullanmani saglar.. Okis..? ;):D

silentattack

silentattack

Üye
Oncelikle hayirli olsun,ve aramiza hosgeldin kankim.. ;) Framaroot ; Cihazi garanti disi birakmayan,yuzeysel bir root sistemidir. Yani cihazi bilgisayara baglayipta derinlemesine islemez.. O yuzden cihaz hem guncelkemelere aciktir,hemde ROOT gerektiren bicok uygulamayi kullanmani saglar.. Okis..? ;):D
Hoş buldum güzel kardeşim :) anladım ancak Knox ve Binary sayaçları nolcak :D

bessa27

bessa27

Üye
Emon degilim,Note3 te nasil.. Hem sen nerden biliyon binnary minnary sole bakem.. :D

silentattack

silentattack

Üye
Emon degilim,Note3 te nasil.. Hem sen nerden biliyon binnary minnary sole bakem.. :D
full cahil değilim bakıyorum biraz araştırıyorum :D note 3 te sıkıntı var bu sayaçlarda snapdragonlu olan n9005 lerin root işlemi daha kolaymış ama :/

bessa27

bessa27

Üye
fu ll cahil değilim bakıyorum biraz araştırıyorum :D note 3 te sıkıntı var bu sayaçlarda snapdragonlu olan n9005 lerin root işlemi daha kolaymış ama :/
Estaafurullah canim oyle demek istemedim.. :D Ama gorunurde iyi anlasacagimiz bir dostumuzsun.. Yeniden MERHABAA :D:D

bacher

Üye
evet arkadaşlar note 3 kullanıcısıyım.ve flip cover tarzı siyah deri orjinal samsung note 3 kılıfı kullanıyorum.kılıfın iç arka kısmında bulunan küçük metaller sayesinde algılama işlemi gerçekleşiyor.kapağı açtığınızda ve kapattığınızda ekran otomatik olarak çalışıyor.aslında hoş olmuş bizler için sağ tuş olayını ıgnore etmişiler kullanıma.süper diyebilirim.bu arada biraz samsung galaxy note 3 knox tan bahsedelim.knox bir nevi özel çekmecemiz.kimsenin görmesini bilmesini istemediğimiz şifre konumlu ayrı bir telefon.knoxa işlediğiniz herşeyi diğer kısımda sadece onayladıysak görebiliriz.onaylı değil ise knox içerisinden görebiliriz.kullanım amacı süper düşünülmüşbir fikir.
bir cep telefonu yerine iki cep telefonu diyebiliriz.

omursevim

omursevim

Üye
Not 3 için framaroot çıktı mı arkadaş lar.Rootla şunu rootla şunu diye şeytan dürtüyo sürekli.

silentattack

silentattack

Üye
4 gözle takip ediyorum gelişmeleri ancak garanti dışı kalmadan yapılabilen bi root yok şu anlık :s

Tirol07

Üye
son bir haftadır aşağıdaki gibi uyarı veriyor ama TAMAM butonuna bastığımda hangi uygulama olduğunu göremiyorum. Bunun nedeni ve çözümü nedir?

blackeye0606

blackeye0606

Üye
Ben son güncellemeyi aldıktan sonra ekran eskisine göre daha karanlık duruyor gibi sizinde öylemi arkadaşlar

silentattack

silentattack

Üye
Ben son güncellemeyi aldıktan sonra ekran eskisine göre daha karanlık duruyor gibi sizinde öylemi arkadaşlar
Hayır bende öyle değil. Hatta son güncellemeden sonra ram kullanımı çok iyileşti yazılım stabilitesi arttı
son bir haftadır aşağıdaki gibi uyarı veriyor ama TAMAM butonuna bastığımda hangi uygulama olduğunu göremiyorum. Bunun nedeni ve çözümü nedir?

Bi antivirüs yükleyip tarat bakalım bişey çıkarsa o söyler zaten

Tirol07

Üye
cevabınız için teşekkürler ama bir kaç antivirus denememe rahmen sonuç değişmedi. neyin nesidir bu bir türlü çözemedim gitti.

omursevim

omursevim

Üye
son bir haftadır aşağıdaki gibi uyarı veriyor ama TAMAM butonuna bastığımda hangi uygulama olduğunu göremiyorum. Bunun nedeni ve çözümü nedir?Hayır çok normal bende alıyorum o bildirimi . Uygulamaların aldığı izin lerle ilgili bildirim yapıyor Sadece güvenlik duvarı gibi bişey Yapmışlar ya odur usta konusu •

Tirol07

Üye
Teşekürler Arkadaşım cevabin için.

kralbendenf

kralbendenf

Üye
Yaz benide bro yarın bende alıyorum hayırlısıyla :)

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
yaaa bu note 3 cok kullanışlı ve çok şık bir telefon çok sevdim ama kamerasi s4 ten biraz şey gibi yani megapixel biraz az gibi

Üst Alt