silentattack
Üye
Ben symbiandan direk note 3 e geçiş yaptımEvet rootla ilgili cok sey var. Ama Framaroot istiyom ben :. Yinr de saol![]()
o yüzden bazı şeyleri henüz bilmiyorum öğrenme sürecindeyim rica etsem framaroot nedir bi açıklar mısın 
Ben symbiandan direk note 3 e geçiş yaptımEvet rootla ilgili cok sey var. Ama Framaroot istiyom ben :. Yinr de saol![]()
o yüzden bazı şeyleri henüz bilmiyorum öğrenme sürecindeyim rica etsem framaroot nedir bi açıklar mısın 
Oncelikle hayirli olsun,ve aramiza hosgeldin kankim..Ben symbiandan direk note 3 e geçiş yaptımo yüzden bazı şeyleri henüz bilmiyorum öğrenme sürecindeyim rica etsem framaroot nedir bi açıklar mısın
![]()

Hoş buldum güzel kardeşimOncelikle hayirli olsun,ve aramiza hosgeldin kankim..Framaroot ; Cihazi garanti disi birakmayan,yuzeysel bir root sistemidir. Yani cihazi bilgisayara baglayipta derinlemesine islemez.. O yuzden cihaz hem guncelkemelere aciktir,hemde ROOT gerektiren bicok uygulamayi kullanmani saglar.. Okis..?
![]()
anladım ancak Knox ve Binary sayaçları nolcak 
full cahil değilim bakıyorum biraz araştırıyorumEmon degilim,Note3 te nasil.. Hem sen nerden biliyon binnary minnary sole bakem..![]()
note 3 te sıkıntı var bu sayaçlarda snapdragonlu olan n9005 lerin root işlemi daha kolaymış ama :/Estaafurullah canim oyle demek istemedim..fu ll cahil değilim bakıyorum biraz araştırıyorumnote 3 te sıkıntı var bu sayaçlarda snapdragonlu olan n9005 lerin root işlemi daha kolaymış ama :/
Ama gorunurde iyi anlasacagimiz bir dostumuzsun.. Yeniden MERHABAA 

eyvallahEstaafurullah canim oyle demek istemedim..Ama gorunurde iyi anlasacagimiz bir dostumuzsun.. Yeniden MERHABAA
![]()

Bende bekliyom.. :rolleyes:Not 3 için framaroot çıktı mı arkadaş lar.Rootla şunu rootla şunu diye şeytan dürtüyo sürekli.

Hayır bende öyle değil. Hatta son güncellemeden sonra ram kullanımı çok iyileşti yazılım stabilitesi arttıBen son güncellemeyi aldıktan sonra ekran eskisine göre daha karanlık duruyor gibi sizinde öylemi arkadaşlar
Bi antivirüs yükleyip tarat bakalım bişey çıkarsa o söyler zatenson bir haftadır aşağıdaki gibi uyarı veriyor ama TAMAM butonuna bastığımda hangi uygulama olduğunu göremiyorum. Bunun nedeni ve çözümü nedir?
son bir haftadır aşağıdaki gibi uyarı veriyor ama TAMAM butonuna bastığımda hangi uygulama olduğunu göremiyorum. Bunun nedeni ve çözümü nedir?Hayır çok normal bende alıyorum o bildirimi . Uygulamaların aldığı izin lerle ilgili bildirim yapıyor Sadece güvenlik duvarı gibi bişey Yapmışlar ya odur usta konusu •
S4 teki kameradan cuzi miktarda daha iyidir.yaaa bu note 3 cok kullanışlı ve çok şık bir telefon çok sevdim ama kamerasi s4 ten biraz şey gibi yani megapixel biraz az gibi