Yok olmadı bende.Arkadaşlar telefon takılıyor donuyor sonra kapanıp açılıyor sizinde başınıza geldimi.Yaklaşık 4 5 defa geldi başıma.
Türe kardeşim bu başıma geliyor sinir oldum bu gün iki kere oldu ama APK nınYok olmadı bende.
File maneger ile yapıyor çok.Ne apk ' sı ?
öyle gözükmesinin sebebi ekran pikselinin s4 ten daha düşük olması.yaaa bu note 3 cok kullanışlı ve çok şık bir telefon çok sevdim ama kamerasi s4 ten biraz şey gibi yani megapixel biraz az gibi
tam olarak bilmiyorum ancak türkiyede son gelen güncelleme ram ile ilgiliydi diye düşünüyorum.Arkadaşlar şu an bende 168mb'lık bir güncelleme geldi. ne olabilir sizce (ben Kazakistanda yaşıyorum)
Şarj ve performans olmasi lazimArkadaşlar şu an bende 168mb'lık bir güncelleme geldi. ne olabilir sizce (ben Kazakistanda yaşıyorum)
Ne gibi gelisme ? 4.4 Yilbasi gibi gelir sanirim S5 ileYokmu note 3 için yeni gelişmeler nette. .
Aynen diyorum ki arkadaslara ekran küçük geliyor yok artık diyorlarBende note 3 kullanıyorum Gerçekten efsane cihaz ekranı ilk gün büyük diğer günler küçük gözükmeye bile başladı gözüme çok alıştım ve gerçekten kullanışlı telefonun hızı stabil son derece hızlı takılması için ancak bir android uygulamasının hatası gerekiyor yoksa hız düşüklüğünden takılması münkün değil pek.. Tavsiyemdir Note 3

Dimi ya banada inanmıyolar ama alışınca öyle geliyor ciddenAynen diyorum ki arkadaslara ekran küçük geliyor yok artık diyorlar![]()

Ewet buldum.. Bilgi ve ilgi icin tskn9000q daki LTE ' yi buldum sanırım sizde ayarlardan mobil ağlar/erişim noktası adları/TURKCELL IPS ye girin aşağıda Taşıyıcı var orada LTE yazıyo bi bakın bakalım