Tavsiye Telefon Sık Sık Kitleniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Sık Sık Kitleniyor
Telefonumu alalı 5 ay oldu.Gdr2deykende ekran kitlenirdi dokunmatik işlemezdi ama Gdr3te bu sorun iyicene arttı.Telefonu yeniden başlatmazsam düzelmiyorda.Bazen telefon çok geç cevap veriyor işlemlere.Ben sırf stabil olsun diye wp aldım.Pişman olma yolunda ilerliyorum.sizdede böyle sorunlar varmı?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ekran kilidine bastığımda 2 saniye geç açılıyordu ve ekran parlaklığı en kısık seviyede açılıyordu servise verdim

n000k

n000k

Üye
Telefonumu alalı 5 ay oldu.Gdr2deykende ekran kitlenirdi dokunmatik işlemezdi ama Gdr3te bu sorun iyicene arttı.Telefonu yeniden başlatmazsam düzelmiyorda.Bazen telefon çok geç cevap veriyor işlemlere.Ben sırf stabil olsun diye wp aldım.Pişman olma yolunda ilerliyorum.sizdede böyle sorunlar varmı?
bana göre senin sorunun birkaç uygulamanın çakışması olabilir.. test etmek için.. telefonu sıfırlayıp birkaç gün bişey yüklemeden dayan bakalım aynı şeyi yapıcakmı.. sadece bir öneri..

muratangin

Üye
bu sorun bendede var kafayı yiyebilirim diyebilirim.ekranı her 10 açışımdan birinde oluyor ekran açılıyor ama dokunmatik sanki işlemiyor.Bunu size şöyle anlatayım anaekranda bi parmağınızı ekrana dokundururken yan menuyu acmaya calısın böyle gıdım gdıım ilerler bu bana hep oluyor ekranı kapatıp açınca düzeliyor.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
bu sorun bendede var kafayı yiyebilirim diyebilirim.ekranı her 10 açışımdan birinde oluyor ekran açılıyor ama dokunmatik sanki işlemiyor.Bunu size şöyle anlatayım anaekranda bi parmağınızı ekrana dokundururken yan menuyu acmaya calısın böyle gıdım gdıım ilerler bu bana hep oluyor ekranı kapatıp açınca düzeliyor.
ayni benim sorun @papakudioflu
@bulutsuzgece

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer (işlemci, grafik ünitesi, ekran vb) donanımsal bir arıza yoksa, muhtemelen açılışta arka planda çalışan ve çakışmaya sebep olan uygulamalardan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum.

Telefonun sıfırlayıp "herhangi bir geri yükleme işlemi yapmadan" denediniz mi?

Sıfır olarak çalıştığı halde sık sık donmaya devam ediyorsa servise kontrol ettirmeniz gerekecektir.

• Beğen
Tepkiler: n000k
SonyXperia

SonyXperia

Üye
Betadaki sistemin sıkıntılarından olabilir.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Eğer (işlemci, grafik ünitesi, ekran vb) donanımsal bir arıza yoksa, muhtemelen açılışta arka planda çalışan ve çakışmaya sebep olan uygulamalardan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum.

Telefonun sıfırlayıp "herhangi bir geri yükleme işlemi yapmadan" denediniz mi?

Sıfır olarak çalıştığı halde sık sık donmaya devam ediyorsa servise kontrol ettirmeniz gerekecektir.
deniyorum bildiririm

skynet

Üye
En temizi sen dead flaş ile kur gdr2'yi öyle dene :)

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Arkadaşlar ben L920 de ambersiz Gdr2 ye nasıl dönebilirim?

n000k

n000k

Üye
ayni benim sorun @papakudioflu
@bulutsuzgece

deniyorum bildiririm

Özgür de benim dediğimi söylemiş.. madem Ali abiylen Özgürden bir cvp bekliyorsun, bizim yorumlarımızı hiçe sayıyorsun, ozaman onlara özelden niye sormadın kardeşim?? boşuna konu açma madem..
Arkadaşlar ben L920 de ambersiz Gdr2 ye nasıl dönebilirim?
sana gelince kardeşim GDR2 dosylarını bulup dead flaş atman lazım..

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Özgür de benim dediğimi söylemiş.. madem Ali abiylen Özgürden bir cvp bekliyorsun, bizim yorumlarımızı hiçe sayıyorsun, ozaman onlara özelden niye sormadın kardeşim?? boşuna konu açma madem..
sana gelince kardeşim GDR2 dosylarını bulup dead flaş atman lazım..
arkadaşlar daha bilgili olduk için onları etiketledim bunda ne var

telefonu sıfırladım takılma ara sıra devam ediyor napmalıyım

n000k

n000k

Üye
arkadaşlar daha bilgili olduk için onları etiketledim bunda ne var

telefonu sıfırladım takılma ara sıra devam ediyor napmalıyım
he doğru yani biz bilgisizsiz.. ama dedğim gibi ozaman konu açma özelden ulaş onlara madem..anlata bildimmi güzel kardeşim bizi sallamıcaksan, boşuna kolumuzu yormayalım..sıfırladıktan sonra geri yükleme yapmadan biraz kullandığın halde takılma oluyorsa ozaman servis yolu gözükmüş.. geçmiş olsun.. ha istiyosan onaylatmak için Ali abiyle Özgür ü tekrardan tagleyeilirsin ama Özgür dostum zaten açıklayıcı birşekilde tek yorumda açıklamış.. iyi oku, iyi forumlar..:D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bende o sorun yani dokunmatiğin işlememesi sorunu telefonu ilk aldığımda şarj dolurken oluyordu. ilk bir ay şarj da telefona dokunamıyordum yani. dokunmatik işlemiyordu. ama şarjdan çıkardığımda düzeliyordu. bence yazılımsal olabilir. format atın iyice araştırın.

turbocore35

turbocore35

Üye
he doğru yani biz bilgisizsiz.. ama dedğim gibi ozaman konu açma özelden ulaş onlara madem..anlata bildimmi güzel kardeşim bizi sallamıcaksan, boşuna kolumuzu yormayalım..sıfırladıktan sonra geri yükleme yapmadan biraz kullandığın halde takılma oluyorsa ozaman servis yolu gözükmüş.. geçmiş olsun.. ha istiyosan onaylatmak için Ali abiyle Özgür ü tekrardan tagleyeilirsin ama Özgür dostum zaten açıklayıcı birşekilde tek yorumda açıklamış.. iyi oku, iyi forumlar..:D
aynen katılıyorum .:D.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
bende o sorun yani dokunmatiğin işlememesi sorunu telefonu ilk aldığımda şarj dolurken oluyordu. ilk bir ay şarj da telefona dokunamıyordum yani. dokunmatik işlemiyordu. ama şarjdan çıkardığımda düzeliyordu. bence yazılımsal olabilir. format atın iyice araştırın.
telefonu sıfırladım gdr3 ten öncede çk nadir yapıyordu ama şimdilerde sıklaştı bir kaç gün hiç program kurmadan deneyeceğim bqkalım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
tam sorunun ne oldugunu anlamış değilim ancak kısaca sizin sorun ana menüde sağa kaydırırken yavaş geçmesi falan ise buna şöyle bir şey neden olabiliyor mesela bir elinizi ekranın sol köşesinde diğerinide sağa kaydırır yavaş yapar bu sistemin özelliğidir aşagı yukarı kaydırırkende öyle siz birde elinizin değmedine emin olarak deneyin tek parmakla sağa kaydırın hala sorun devam ediyorsa ekranı bir temizleyin belki birşey kalmışda sorun çıkartabilir diye düşünüyorum sorun buysa eğer

win8l

Üye
bende dokunmatiğin ağır çalıştığı zamanlarda ekranda su damlası olduğu için yada ekran çok kirli olduğu zamanlarda ortaya çıkıyor, malum nokianın ekranı insan derisi haricindeki nesnelerede tepki verdiği için bu yaşanıyor galiba benim duşuncem bu ama ben bu durumdan hiç şikayetçi değilim, çünkü şimdiye kadar kullandığım diğer marka ürünlerde daha kötü ekran hataları yaşamıştım

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu düzeltmiş bulunuyorum dead flash attım sorun ortadan kalktı acaba hangi program engelliyor şuan hiç bir program yok telefonda hangilerini kursam?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Sorunu düzeltmiş bulunuyorum dead flash attım sorun ortadan kalktı acaba hangi program engelliyor şuan hiç bir program yok telefonda hangilerini kursam?
sen normal kullanmaya devam et. dikkatli ol ama hangi programdan sonra oluyor diye bak.

Takipçi Satın Al

Üst Alt