Öneri Windowsphone 8 Için Konsept Hazırlayalım

Sponsorlu Bağlantılar

serverfun912

serverfun912

Üye
    Konu Sahibi
Windowsphone 8 Için Konsept Hazırlayalım
Evet arkadaşlar ilk önce yanlış yerde açmışsam özür diliyorum.
Sonralıkla Maxicep üyeleri olarak WP8 in nasıl en'lere getirebileceğimiz hakkında fikirlerimizi yazalım birleştirelim sesimiz microsofta gider belkide diye düşünüyorum.Fikirlerimiz sadece işletim sistemi ve donanımı faydalı kullanmayla ilgili olsun.

katil_197

katil_197

Üye
dikkate alsa Microsoft zaten şuanda en gelişmiş sistem olurdu :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ne konseptler var. Microsoft izleyecek vakit bulamıyordur

• Beğen
Tepkiler: n000k
turbocore35

turbocore35

Üye
Boyle birşeye hiç gerek yok şirketler bir çoğu kullanıcının yaptıgı kpnsept tasarımı kullanmaz
Evet arkadaşlar ilk önce yanlış yerde açmışsam özür diliyorum.
Sonralıkla Maxicep üyeleri olarak WP8 in nasıl en'lere getirebileceğimiz hakkında fikirlerimizi yazalım birleştirelim sesimiz microsofta gider belkide diye düşünüyorum.Fikirlerimiz sadece işletim sistemi ve donanımı faydalı kullanmayla ilgili olsun.

byibo

byibo

Üye
microsoft stabillikte istikrarını bozmadan gidiyor ve istenilen seviye gelmeden ben sanmiyorum bunları dikkate alsın

turbocore35

turbocore35

Üye
microsoft stabillikte istikrarını bozmadan gidiyor ve istenilen seviye gelmeden ben sanmiyorum bunları dikkate alsın
aslında en iyisi bir cihaz stabil ve hızlı olmadıktan sonra o cihazı almanın ne anamı var ama ??? /

byibo

byibo

Üye
aslında en iyisi bir cihaz stabil ve hızlı olmadıktan sonra o cihazı almanın ne anamı var ama ??? /
tabi bence microsoft istediği seviyeye ulaşsın sonra bizim beklentilermiz gerçeklesecektir büyük ihtimalle

turbocore35

turbocore35

Üye
tabi bence microsoft istediği seviyeye ulaşsın sonra bizim beklentilermiz gerçeklesecektir büyük ihtimalle
saten yavaş yavas uygulamalar oyunlar sistem eksikleri giderilmeye başlandı .:D.

byibo

byibo

Üye
aynen sanırım hedef once kullanıcı sayısını istenilen seviyeye getirmek sonrada kullanıcılara kulak vermek

alical33

alical33

Üye
düşünce güzel ama ms nin umursayacağını sanmıyorum

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
aynen sanırım hedef once kullanıcı sayısını istenilen seviyeye getirmek sonrada kullanıcılara kulak vermek
Ama önce o kullanıcı sayısını çekebilmesi için bizim istediklerimizi de yapması gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: ON9

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.