Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

scomez61

Üye
aramızdasın kardeşm hoş geldin :) cihaz hakkındaki görüşlerini bizimle paylaşırmısın ?
Dostlar cihazı alırken kullanabileceğim note özelliği benim için önemli idi. Note 2 de ve tabletlerde de denedim ama bu cihazda harika sonuç aldım. Ceplerim hep not kağıdı idi kurtuldum. Bu bana yeterli ancak benim burada bulunmak istemem ilk kez android kullanacağım için hem sistemi hem de cihazımı tanımak istememdir. İlginize teşekkürler...
beni de ekleyin arkadaşlar.

note 3 te sorunsuz navigasyon yüklemeyi başaran var mı?
varsa hangi program?
Ben şunu kurdum sorunsuz gps ile çalışıyor: Sygic 13.2.1 full

albenialbeni

Üye
Kamera ayarları bana biraz karmaşık geldi. Özellikle Dram ve hareketli fotoğraflar. Ayarları halledip iyi foto çeken arkadaş varsa bi tarif etsin:))

Türe

Türe

Üye
Kamera ayarları bana biraz karmaşık geldi. Özellikle Dram ve hareketli fotoğraflar. Ayarları halledip iyi foto çeken arkadaş varsa bi tarif etsin:))
Hdr ile çek. Orijinali ile kiyaslarsin hangisi iyiyse kaydedersin :) (Hdr modunda çift fotoğraf çeker. Işığa göre ayar yapar.)

albenialbeni

Üye
Sanırım dns ayarlarını değiştirebilirsem google play e girebilirim ama wifi de dns1 ve dns2 değişikliginden sonra kaydet butonu aktif olmuyor. DNS değiştirmek için uygulama da indiremiyorum. Ne yapmam lazım bir bilen yok mu????Konu ortada kaldı sanırım
Kimse cevap vermiyor artık.

bessa27

bessa27

Üye
Beni de ekleyin dostlar yaw.. :D

osilayer

Üye
Sözde s view cover diye çakma aldım. Ise yaramıyor :)

khimaira

Üye
Merhabalar.Ben de Note 3 sahibiyim. Orjinal S view kılıfıyla beraber kullanıyorum. Yardımlaşma dileğiyle...

McJaws

McJaws

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim kullandığım orjinal samsung aksesuarı - benim telefonum ( note 3 ile çekilmiştir )

bessa27

bessa27

Üye
McJaws

McJaws

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten çok güzel değilmi :) toptancım sağolsun

albenialbeni

Üye
arkadaşlar googleplay'e wifi üzerinden hala bağlanamamaktayım.
*2 farklı wifi ağı denedim olmadı.
*saat tarih güncel. googleplay' kaldırıp tekrar yükledim olmadı.
*farklı hesaptan girmeye çalıştım olmadı.
*fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı.
*google hesap ayarlarında senkronizasyon hatası vermekte. ama mobil ağda googleplay'e giriyor.
*dns değiştirdim olmadı.
samsung müşteri hizmetleri yetkili servise gönder diyor.
müşteri hizmetleri böyle bir sorun için gelen telefon olmadı ama gönderin diyor. yapacakları iş işletim sistemini tekrar yükleyecekler.
ama ben sırf bu yüzden servise telefonu göndermek istemiyorum.
yardım edebilecek arkadaşlar varsa lütfen...

osilayer

Üye
Firmware upgrade edildi mi? Benimki mj1 mesela

albenialbeni

Üye
Firmware upgrade edildi mi? Benimki mj1 mesela
yazılım güncelleştirmeden bakınca en yeni güncellemeler zaten yüklü diyor.
benim yapmam gereken bir upgrade ise nasıl yapabilirim? bilmiyorsam kusura bakmayın

Thoraxla

Üye
Merhaba arkadaşlar bende note 3 aldım en sonunda :) böyle bir forum görünce de hemen geldim ve aranızda olmak isterim iyi akşamlar :)

bessa27

bessa27

Üye
yazılım güncelleştirmeden bakınca en yeni güncellemeler zaten yüklü diyor.
benim yapmam gereken bir upgrade ise nasıl yapabilirim? bilmiyorsam kusura bakmayın
Oyle diyosa senin yapacagin bisey yok kardes..

Türe

Türe

Üye
Beni de ekleyin jet black aldık :)

mustipa

mustipa

Üye
hayırlı olsun hemşerim güle güle kullan

Üst Alt