Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

McJaws

McJaws

Üye
    Konu Sahibi
Kardes mobil bağlanıyor googleplay kaldırıp tekrar yükledim fakat aynı fabrika ayarlarına döndürdüm telefonu ama fayda etmedim. Hiç bi uygulamayı yükleyemiyorum kafa
o zaman wifi de problem var telefona bir şey yapma şimdi. önce firewall i kadır sonra tekrar girmeyi dene ayrıca başka bir wifi bağlantı da dene sorun yüksek ihtimalle modemindedir diye düşünüyorum

blackeye0606

blackeye0606

Üye
genelde bu sorun google hizmetlerinden oluyor benim s4 te yapmıştı aynı sorunu hangouts u güncellediğimde hizmetleride güncelledi o zaman sorun çözülmüştü

toLqa3592

Üye
Acaba bu kamera sorunu guncellemeden sonrami oldu servise goturmeyi dusunuyorum

osilayer

Üye
Note 3 LTE sahibesiyim. Çok memnunum. Hiç bir problem yaşatmıyor cihaz, ne istersem yapıyor :) Bir önceki düldülüm Nokia N900 idi.

• Beğen
Tepkiler: omursevim

scomez61

Üye
sa. arkadaşlar ben de hasbel kader siyah note 3 sahibi oldum aranızda olabilirsem sevinirim.

McJaws

McJaws

Üye
    Konu Sahibi
sa. arkadaşlar ben de hasbel kader siyah note 3 sahibi oldum aranızda olabilirsem sevinirim.
aramızdasın kardeşm hoş geldin :) cihaz hakkındaki görüşlerini bizimle paylaşırmısın ?

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşlar bir sorum olacak. Note3 ü kaça aldınız ve yanında saat varmiydi

albenialbeni

Üye
o zaman wifi de problem var telefona bir şey yapma şimdi. önce firewall i kadır sonra tekrar girmeyi dene ayrıca başka bir wifi bağlantı da dene sorun yüksek ihtimalle modemindedir diye düşünüyorum
Başka yerde baglanmadim henüz. Komşunun internetini kullanıyorum firewall i nasıl kaldırıyorum. Internetten indirdiğim bazı APK ları yukledim.ancak googleplayi kullanmamak oldukça can sıkıcı. Başka çare yok mu acaba.googleplayi kaldırıp tekrar yüklemek care olmadı.
Ayrıca indirmek gereken ise yarar uygulamaları google play dışında indirebileceğiniz linkleri verirseniz sevinirim.
Ben Teknosa aldim.200 tl hediye çeki ve kılıf hediyeli 2248 tl. Bu kadar parayi verince uzun süre vicdan azabı yaşadım.bu kadar parayi bi gariban versen dünyalar onun olur. Ama telefon gelinceye insan bakmaya doymuyor. 200 tl hediye çekide hanima yaradı.

McJaws

McJaws

Üye
    Konu Sahibi

2200 tl ye aldım ama malesef turkcell de ilk alan müşteriler arasına giremediğim için gear hediyesini alamadım. ekstra almak istersen 750 tl satış fiyatı olacak.

penah0

Üye
benide kebul etseniz iyi olur note 3le yatıb note 3le kalkıyorum 1400 ytl-ye aldım beyaz

• Beğen
Tepkiler: Dede

osilayer

Üye
1650 TL'ye aldım + 115 tl kayıt, saatsiz

McJaws

McJaws

Üye
    Konu Sahibi
yurtdışıdır belki ?

omursevim

omursevim

Üye
Telefon biraz yavaş şart ediyor sanki saatler sürüyor şarj olmasi. Ama hiç kasma yok telefonda en zor oyunları bile çok rahat Oynuyor. Yağ gibi :)

Türe

Türe

Üye
Kac saat ?

Türe

Türe

Üye
Normal aslında. Ama biraz daha beklemek lazım yeni old. dan olabilir normalde sıfırdan 2.30 saat gibo sürede şarj oluyor youtube da gördüm

• Beğen
Tepkiler: omursevim

osilayer

Üye
Şarj aletinin output değerleri ne?

Üst Alt