Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
Kardesm cok tsk edrrm basarili :) aslinda cok basit ama akla gelmiyo iste. Saolasn turee :))

Türe

Türe

Üye
Ne demek abi :) Ilk parti bu olur böyle şeyler :)

mustipa

mustipa

Üye
bende bugün aldım

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
hayırlı ugurlu olsn. sıyah alsaydın bari :)
daha karızmatık duruyiii .D

omursevim

omursevim

Üye
Benide ekleyin Siyah 32 gb yarın alıyorum.
Aldıyan bir mesaj daha atıcam. .
Benide ekleyin Siyah 32 gb yarın alıyorum.
Aldıyan bir mesaj daha atıcam. .
Aldım cihazı 32 gb..beklediğim iyi şarjı korkuttu ama oda iyi çıktı.

mustipa

mustipa

Üye
hayırlı olsun güle güle kullan ne kadar gidiyor şarjı bir bilgin varmı

• Beğen
Tepkiler: omursevim

fantasmagoria

Üye
beni de ekleyin arkadaşlar.

note 3 te sorunsuz navigasyon yüklemeyi başaran var mı?
varsa hangi program?

McJaws

McJaws

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar aşırı yoğunluğumdan dolayı imzamızı yeni oluşturma fırsatı buldum, tamamladım ve konumuza ekledim... Kullanıcı sıralamasını da oluşturmuş bulunmaktayım. Konuyu fazla dağıtıp tüm sayfanın kullanıcılarla dolmasını istemedim ve note 3 kullanan maxicep üyeleri için küçük bir resim oluşturdum. Elimden geldiğince güncelleyeceğim.

Son düzenleme:
Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
eline koluna sağlık kardeş. 10 numara olmuş.

McJaws

McJaws

Üye
    Konu Sahibi
Beğenmene sevindim kardeşim.

albenialbeni

Üye
beni de ekleyin arkadaşlar.

note 3 te sorunsuz navigasyon yüklemeyi başaran var mı?
varsa hangi program?

konuyu açan arkadaşa teşekkürler. bende beyaz note sahibiyim.
işe yarar apk demişsiniz ama gördüğüm kadarıyla eklemememişsiniz.
şu an hiç bir şey yüklü değil.
işe yarar office, e-kitap okuyucu, navigasyon vb. yardım lütfen...
ayrıca yardımcı olabilecek arkadaş varsa wifiden googleplay'e giremiyorum. saat tarih doğru, önbelleği temizledim ama değişen yok. bilgisi olan varsa yazsın lütfen.....

omursevim

omursevim

Üye
Ya arkadaşlar bende de google maps çalışmıyor açıyorum ama haritalar gelmiyor herşeyi denedim ama olmadı. .

McJaws

McJaws

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca yardımcı olabilecek arkadaş varsa wifiden googleplay'e giremiyorum. saat tarih doğru, önbelleği temizledim ama değişen yok. bilgisi olan varsa yazsın lütfen.....
mobil veri bağlantısı ile bağlanabiliyormusun. bi Google playi kaldırıp tekrar kurmayı dene ayrıca Google playin etkin olduğundan emin ol kardeşim sorun devam ederse ulaş burdan bana.
Ya arkadaşlar bende de google maps çalışmıyor açıyorum ama haritalar gelmiyor herşeyi denedim ama olmadı. .
harita önbelleğini silmeyi dene gps açık değilmi. ayrıca internet paketin olması lazım veya wifi ile bağlanman lazım görüntüleyebilmen için. bunlar haricinde hala çalışmıyorsa ilk dediğimi yaparsn

• Beğen
Tepkiler: omursevim
KayraBey

KayraBey

Üye
Konu sahibi ekran çözünürlüğü yanlış yazılmış.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Türe

Türe

Üye
4k ekran :ehe

• Beğen
Tepkiler: Dede

toLqa3592

Üye
Arkadaslar merhabalar 2 hafta evvel note 3 aldim. Bayramda 2 tane guncelleme geldi onlari yaptim. Soyle bi durum var on kamerayi actigimda ekranda mor bi cizgi cikiyor. Telefonu dusurmedimde cizikte yok sizce neden olabilir? Birde siz bakarsaniz sevinirim..

omursevim

omursevim

Üye
mobil veri bağlantısı ile bağlanabiliyormusun. bi Google playi kaldırıp tekrar kurmayı dene ayrıca Google playin etkin olduğundan emin ol kardeşim sorun devam ederse ulaş burdan bana.
harita önbelleğini silmeyi dene gps açık değilmi. ayrıca internet paketin olması lazım veya wifi ile bağlanman lazım görüntüleyebilmen için. bunlar haricinde hala çalışmıyorsa ilk dediğimi yaparsn
Tamam. Okey bi önbellek sileyim bakalım. .Sağol.

McJaws

McJaws

Üye
    Konu Sahibi
Konu sahibi ekran çözünürlüğü yanlış yazılmış.
uyarın için teşekkür ederim bir yanlışlık olmuş düzeltmesini sağladım
Arkadaslar merhabalar 2 hafta evvel note 3 aldim. Bayramda 2 tane guncelleme geldi onlari yaptim. Soyle bi durum var on kamerayi actigimda ekranda mor bi cizgi cikiyor. Telefonu dusurmedimde cizikte yok sizce neden olabilir? Birde siz bakarsaniz sevinirim..

ekran görüntüsünü siteye yükleyebilirmisin

albenialbeni

Üye
Kardes mobil bağlanıyor googleplay kaldırıp tekrar yükledim fakat aynı fabrika ayarlarına döndürdüm telefonu ama fayda etmedim. Hiç bi uygulamayı yükleyemiyorum kafa

fredy_bella

Üye
bende de beyaz var...

Takipçi Satın Al

Üst Alt