Aldım cihazı 32 gb..beklediğim iyi şarjı korkuttu ama oda iyi çıktı.Benide ekleyin Siyah 32 gb yarın alıyorum.
Aldıyan bir mesaj daha atıcam. .
beni de ekleyin arkadaşlar.
note 3 te sorunsuz navigasyon yüklemeyi başaran var mı?
varsa hangi program?
mobil veri bağlantısı ile bağlanabiliyormusun. bi Google playi kaldırıp tekrar kurmayı dene ayrıca Google playin etkin olduğundan emin ol kardeşim sorun devam ederse ulaş burdan bana.ayrıca yardımcı olabilecek arkadaş varsa wifiden googleplay'e giremiyorum. saat tarih doğru, önbelleği temizledim ama değişen yok. bilgisi olan varsa yazsın lütfen.....
harita önbelleğini silmeyi dene gps açık değilmi. ayrıca internet paketin olması lazım veya wifi ile bağlanman lazım görüntüleyebilmen için. bunlar haricinde hala çalışmıyorsa ilk dediğimi yaparsnYa arkadaşlar bende de google maps çalışmıyor açıyorum ama haritalar gelmiyor herşeyi denedim ama olmadı. .
Tamam. Okey bi önbellek sileyim bakalım. .Sağol.mobil veri bağlantısı ile bağlanabiliyormusun. bi Google playi kaldırıp tekrar kurmayı dene ayrıca Google playin etkin olduğundan emin ol kardeşim sorun devam ederse ulaş burdan bana.
harita önbelleğini silmeyi dene gps açık değilmi. ayrıca internet paketin olması lazım veya wifi ile bağlanman lazım görüntüleyebilmen için. bunlar haricinde hala çalışmıyorsa ilk dediğimi yaparsn
uyarın için teşekkür ederim bir yanlışlık olmuş düzeltmesini sağladımKonu sahibi ekran çözünürlüğü yanlış yazılmış.
Arkadaslar merhabalar 2 hafta evvel note 3 aldim. Bayramda 2 tane guncelleme geldi onlari yaptim. Soyle bi durum var on kamerayi actigimda ekranda mor bi cizgi cikiyor. Telefonu dusurmedimde cizikte yok sizce neden olabilir? Birde siz bakarsaniz sevinirim..
Kardes mobil bağlanıyor googleplay kaldırıp tekrar yükledim fakat aynı fabrika ayarlarına döndürdüm telefonu ama fayda etmedim. Hiç bi uygulamayı yükleyemiyorum kafamobil veri bağlantısı ile bağlanabiliyormusun. bi Google playi kaldırıp tekrar kurmayı dene ayrıca Google playin etkin olduğundan emin ol kardeşim sorun devam ederse ulaş burdan bana.
harita önbelleğini silmeyi dene gps açık değilmi. ayrıca internet paketin olması lazım veya wifi ile bağlanman lazım görüntüleyebilmen için. bunlar haricinde hala çalışmıyorsa ilk dediğimi yaparsn