İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bu gün şöyle bir sorunla karşılaştım sabah serviste iken sarjım %30 civarında idi konum açarak here maps veya here drive açtım bir türlü bulamadı bende arada oluyor diye pek üstüne düşmedim bıraktım daha sonra akşamleyin konumu yolda yürürken tekrar açtım ancak here yine bulmadı bu arada sarjım %20'di bu sefer üstüne düştüm biraz belki yürürken görmez diye durdum yine görmüyor here drive diğer bir kaç here daha denedim olmadı tabiki arada konumu kapatıp tekrar açtım bu arada konum bulamadığı için arada kapatırken geri gelmede sorunlar oldu yani biraz yavaşlama gibi çıkmadı başta bir kaç kez basınca anca neyse bende teli kapadım açtım tekrar denemek için yine sorun devam etti bu arada sorunun pil tasarruf modunda olduğunu düşünerek arada onuda kapatıp denesemde yine bulmadı şimdi bu gps düşük sarjda çalışmıyor mu sizde böyle bir sorun oldumu hiç

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Programları kaldırıp kurmayı deneyin. Bende bir program tutukluk yaptığında bu şekilde yapıyorum düzeliyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Programları kaldırıp kurmayı deneyin. Bende bir program tutukluk yaptığında bu şekilde yapıyorum düzeliyor.
program demiyorum ben sorun gps bulmuyor konumumu ama dediğim gibi her zaman olmuyor ancak bu gün hiç düzelmedi bakalım birazdan tekrar deneme yapıcam şarjım dolsunda

skynet

Üye
Gps bende de bir ara sapıtmıştı ama soft reset yaptıktan sonra bir daha olmadı

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
suyunsesi

suyunsesi

Üye
program demiyorum ben sorun gps bulmuyor konumumu ama dediğim gibi her zaman olmuyor ancak bu gün hiç düzelmedi bakalım birazdan tekrar deneme yapıcam şarjım dolsunda
Bir program tutukluk yapıyor derken genelleme aldım. Ama gps sorunu bende de olmuştu ve kaldırıp yeniden kurdum düzeldi yani. Bende akabinde hangi program saçmalasa yeniden kuruyorum. Zaten çok kısa sürüyor silinmesi de kurulması da :) Denemenin zararı olmaz değil mi.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bir program tutukluk yapıyor derken genelleme aldım. Ama gps sorunu bende de olmuştu ve kaldırıp yeniden kurdum düzeldi yani. Bende akabinde hangi program saçmalasa yeniden kuruyorum. Zaten çok kısa sürüyor silinmesi de kurulması da :) Denemenin zararı olmaz değil mi.
deniyeceğim bakalım sorun düzelir inş. bilgi için teşekkürler
Gps bende de bir ara sapıtmıştı ama soft reset yaptıktan sonra bir daha olmadı
en son onu deneriz olmadı bir programı kaldırıp deneme yapayımdaanlamadığım şekilde nete bağlanınca sorun düzeldi ve şuan neti kapadığımda buluyor değişik bir durum bakalım tekrar başıma gelicek mi

drangela61

drangela61

Üye
arkadaşlar amber güncellemesini yaptığımdan beri mağaza güncellemelerini alamıyorum önceden en azından belli bir saatte alırdım 3g sürekli açık ne yapmam gerekir önerebileceğiniz bir çözüm yolu var mı.?
Saygılar

drangela61

drangela61

Üye
Aslında oradaki 1. Yöntemi denemiştim ama olmadı şimdilik maxicep sağolsun idare ediyoruz ama bakalım ne zaman düzelecek bu sorun:S

ademoz05

ademoz05

Üye
diğer klasörünü opecem artık

turbocore35

turbocore35

Üye
hahay
diğer klasörünü opecem artık
aynen ama gdr3 önizlemeden sonra sil dediğimde 1 gün içerisinde 100mb a kadar indiriyor yükseliyor borsa gibi bi düşüşte bi yükselilşte .:D.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
katil_197

katil_197

Üye
benim internet Explorer çöküp duruyor ve titreşim çok düşük:D

thelodos

Üye
bildiniz internet, tarayicisi varmi

mesutcinik

mesutcinik

Üye

tgoksen1

Üye
Bizim platrofma ne zaman bbm gelir bilgisi olan var mı?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
uzun sürer

katil_197

katil_197

Üye
2 ay az en az1 yıl sonra çıkar :D

turbocore35

turbocore35

Üye
2 ay az en az1 yıl sonra çıkar :D
ya benim beklediğim bbm değil saten beğenmedim kaçamak yapmak gibi uygulama bence BBM .:D. ama şu temple run 2 nezaman çıkcak belli olsaydı mağazaya adam akıllı bi uygulama yada oyun gelmedi ayın 22 sinden beri

Üst Alt