Amberden sonra mağaza güncellemeleri gelmiyor diyenler gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

efeler12

efeler12

Üye
    Konu Sahibi
Amberden sonra mağaza güncellemeleri gelmiyor diyenler gelsin
Amber güncellemesini yaptıktan sonra mağaza güncellemeleri bana gelmedi gerçi önceki sürümde gdr1 de de güncellemelerin gelmesini 2 hafta fln beklemiştim sonra düzene girmişti neyse sonuç olarak bu sorunun çözümünü buldum 2 farklı çözümü var amberden sonra günceleme sıkıntısı yaşayanlar buradan kullansın. Bende 1. yöntemde düzeldi bir anda bütün güncellemeler geldi.

1. Çözüm
1. Mağazada 1 tane güncelleme bulun başlat ekranında tile da 1 yazdığından emin olur.
2. Mağazayı başlattan kaldırın.
3. İnternet explorer geçmişini silin. İEden çıkın.
4. Soft reset atın.(yeniden başlayacak sadece bir şey silinmeyecek)(ses kısma + güç düğmesi)
5. Bir kez de normal kapatıp açın güç düğmesinden.
6. Mağazayı tekrar ana ekrana sabitleyin.

2. çözüm
1. Mağazayı başlattan kaldırın
2. İnternet explorer geçmişini silin. İEden çıkın.
3. Klavye menüsünden telefonda yüklü olmayan bir klavye yükleyin
4. Yüklendikten sonra reset atacak telefon
5. Yüklediğiniz klavyeyi silin.
6. Soft reset atın.(yeniden başlayacak sadece bir şey silinmeyecek)(ses kısma + güç düğmesi)
7. Mağazayı tekrar ana ekrana sabitleyin.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
mantıklı gelmedi :S siz denediniz mi? ayrıca bundan öncede zaten güncellemeler anlık gelmiyordu... androidde örnek s4 çok var çevremde telefon ilk andığın anda bile hemen güncellemeleri yapıyor. windowsun bi eksik yönüde bu..

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

muratangin

Üye
mantıklı gelmedi :S siz denediniz mi? ayrıca bundan öncede zaten güncellemeler anlık gelmiyordu... androidde örnek s4 çok var çevremde telefon ilk andığın anda bile hemen güncellemeleri yapıyor. windowsun bi eksik yönüde bu..

+1 haklı

• Beğen
Tepkiler: n000k
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben daha önce Polonyaya gittiğim için lehçe klavye yüklemiştim 22:00 civarında ve güncellemelerim artık 22:00'da geliyor eskiden saat 11:00'da geliyordu

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Ya gelsin yeter ki erken yada geç farketmez :)

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Amber güncellemesini yaptıktan sonra mağaza güncellemeleri bana gelmedi gerçi önceki sürümde gdr1 de de güncellemelerin gelmesini 2 hafta fln beklemiştim sonra düzene girmişti neyse sonuç olarak bu sorunun çözümünü buldum 2 farklı çözümü var amberden sonra günceleme sıkıntısı yaşayanlar buradan kullansın. Bende 1. yöntemde düzeldi bir anda bütün güncellemeler geldi.

1. Çözüm
1. Mağazada 1 tane güncelleme bulun başlat ekranında tile da 1 yazdığından emin olur.
2. Mağazayı başlattan kaldırın.
3. Soft reset atın.(yeniden başlayacak sadece bir şey silinmeyecek)(ses kısma + güç düğmesi)
4. Bir kez de normal kapatıp açın güç düğmesinden.
5. Mağazayı tekrar ana ekrana sabitleyin.

2. çözüm
1. Mağazayı başlattan kaldırın
3. Klavye menüsünden telefonda yüklü olmayan bir klavye yükleyin
4. Yüklendikten sonra reset atacak telefon
5. Yüklediğiniz klavyeyi silin.
6. Soft reset atın.(yeniden başlayacak sadece bir şey silinmeyecek)(ses kısma + güç düğmesi)
7. Mağazayı tekrar ana ekrana sabitleyin.

klavye ne alaka onu anlamadım :) okurken şimdi masaya uç kez vurun diceksin gibi şeyler geldi aklıma

- - - Eklendi - - -

Deneyelim Bi bakalım

respection123

Üye
Gerçekten Deneyen varmı?

efeler12

efeler12

Üye
    Konu Sahibi
İkisini de Microsoft yardım forumlarından aldım bazı kişilerde uçak modu açıp kapayınca da geliyormuş ama işe yaramadı amberden önce 2. yöntemle amberden sonra da 1. yöntemle çözdüm dün tekrar flaş atmıştım 1. yöntemi direk flaştan sonra yaptım bütün Nokia güncellemeleri anında geldi

serinaga

serinaga

Üye
İlginç yöntemler :bilmm

efeler12

efeler12

Üye
    Konu Sahibi
İlginç yöntemler :bilmm

bence de ben Windows phone destekle de görüştüm bu sorun için şu an onunla ilgili araştırıyoruz dedi forumlara bakın dedi. 1 yıldır çözemediler herkeste aynı sorun var

q0nzalez

q0nzalez

Üye
amber için bilmiyorum ama normalde sıfırladığında bile belirli bi süre güncelleme gözükmüyordu bende de anca mağazadan elle girip bulup yapmam gerekiyordu ama sonra belirli periyotlarda gelmeye başladı sabah 10 diyelim mesela geldi mi hep sabah 10 da geliyodu. 3-4 tane geliyodu mesela

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
csH

csH

Üye
Tesekkurler ise yaradi amberden once gece 5e dogru geliyodu guncellemeler flas attiktan sonra gelmemeye basladi dun once 2. sonra 1. yontemi arka arkaya yaptim 11bucuk gbi bugunde 11de internet baglantisini actim biraktim telefonu 12de baktim 5 tane guncelleme gelmis. Sanirim bu yontemle saat kacta gelecegini ayarlayabiliyoruz:D

• Beğen
Tepkiler: csforever
YkPkY

YkPkY

Üye
:kop:benim güncellemeler gece geliyordu.merak ettim ikinci yöntemi deneyim dedim artık hiç gelmiyor

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve PureFood
efeler12

efeler12

Üye
    Konu Sahibi
Yaptığın saatte geliyor

YkPkY

YkPkY

Üye
akşam 5de yapmıştım,şuan 5 oldu ama forumdan güncellemeleri yapmış oldum artık.yarına Bi bakarım artık

Rainesto

Rainesto

Üye
soft reseti kapalıyken mi yapıyoruz açıkken mi ?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
GDR3'ten sonra güncelleme aldım , ondan once pek uğramıyordu :)

YkPkY

YkPkY

Üye
her iki yöntemi defalarca yaptım,güncellemeler hala 16:18 de geliyor.
yani bişey değişmedi.demekki pek bir işe yaramıyor

efeler12

efeler12

Üye
    Konu Sahibi
Sorun şu ki sadece bir kere işliyor sanırım flashtan sonra akşamları geliyordu sabaha karşıya ayarladım sonra telefonu Bi kez sıfırladım sıfırladığım zaman gelmeye başladı şu an öğlen 2 gibi geliyor ben de değiştiremiyorum

skynet

Üye
Bende baya uğraştım ama hep 19:30'da geliyor güncellemeler :D

Üst Alt