Haber Nokia Lumia Black Ile Oversampling;daha Doğal Ve Gürültüsüz Fotoğraflar

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
yok ya gerçekten noki işi b...k ediyor şimdi millete hak veriyorum
Bir günde dediğiniz günde yayınlayın arkadaş

turbocore35

turbocore35

Üye
hain evlat Nokia karşımızda işte naparsın microsoft inc daha hızlı çalışıyor valla amberde yaşananlar görüldü küçüçük bi güncelleme için aylarca beklettiler ki bundada aynısı yaşancak 1520 alcaktım vazcaydım yeminle bu güncelleme yüzünden 2 tane cihazım var saten :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bende soğumaya başladım açıkcası bütün kredileri bitmeye başladı bendeki

turbocore35

turbocore35

Üye
sekajmer

sekajmer

Üye
ekstra kolon için ufacık bir ayar yapmışlar bunlar hep saçmalık zaten sistemi hiçte geliştirmiyor ki X ile kapatmakmış bizim bakkal remzide yapar onu ekran döndürmekmiş çok basit gelişmeler MS'un windows phone ekibi 3 kişi galiba ya nokia'ya ne demeli soruyorum sizlere gdr2 veya gdr3 beta ile ne geldi ? Geç gelmesi sorun değil abidik gubidik şeyler geliyor yani bu kadar zormu şu programlama işleri ben programlama derslerine başladım ben programcı olurum ancak o zaman windows phone android'in 2.3 sürümünde ki özelliklerine kavuşur . Benim kamera dışında bir sorunum yok her şey iyi ama anlayamadığım neden aylar sürüyor . Bu işler nasıl oluyor biri bana anlatırsa çok memnun olurum Uptade'ler neden çok uzun sürüyor gelmesi ve küçük şeyler geliyor

serecans

serecans

Üye
arkadaşlar ne bekliyorsunuz saat başı güncelleme gelmesini mi niye bu kadar acelecisiniz

turbocore35

turbocore35

Üye
ekstra kolon için ufacık bir ayar yapmışlar bunlar hep saçmalık zaten sistemi hiçte geliştirmiyor ki X ile kapatmakmış bizim bakkal remzide yapar onu ekran döndürmekmiş çok basit gelişmeler MS'un windows phone ekibi 3 kişi galiba ya nokia'ya ne demeli soruyorum sizlere gdr2 veya gdr3 beta ile ne geldi ? Geç gelmesi sorun değil abidik gubidik şeyler geliyor yani bu kadar zormu şu programlama işleri ben programlama derslerine başladım ben programcı olurum ancak o zaman windows phone android'in 2.3 sürümünde ki özelliklerine kavuşur . Benim kamera dışında bir sorunum yok her şey iyi ama anlayamadığım neden aylar sürüyor . Bu işler nasıl oluyor biri bana anlatırsa çok memnun olurum Uptade'ler neden çok uzun sürüyor gelmesi ve küçük şeyler geliyor
aslıanda 2günde sisteme neler yapılmaz ama yapmıyolar :D

sekajmer

sekajmer

Üye
aslıanda 2günde sisteme neler yapılmaz ama yapmıyolar :D
isyanlardayım :Dşahsen gelecek update umrumda bile değil sistemi kırsınlar gerisi bırak bende:box :D bunların yapacağı yok MS sistemi kır MS sistemi kır MS sistemi kır :D:D:D:D::D:D:D:D:box

dakamon

dakamon

Üye
Tamam istediğimiz şeylerin gelmesinde sabırsızlandığımız doğru ama arkadaşlar alırken telefonun ve işletim sisteminin tasarımını ve stabilliğini beğenerek bu telefonları aldığınızı unutmayın. Sonuçta alırken ms size siz telefonu alın ben size en kısa zamanda şunu şunu vericem diye söz vermedi :) eleştri yapacağız ama bu gerçeği unutmadan yapalım iş Bi yerden sonra sövme boyutuna kadar gider :D düşmanları sevindirmeyin :P:P:P:P

turbocore35

turbocore35

Üye
isyanlardayım :Dşahsen gelecek update umrumda bile değil sistemi kırsınlar gerisi bırak bende:box :D bunların yapacağı yok MS sistemi kır MS sistemi kır MS sistemi kır :D:D:D:D::D:D:D:D:box
ewet tek isteği o

BelaMonte

BelaMonte

Üye
beyler bakkal remzi bile güncelleme yapar diyorsunuz da daha yazılımın y sini bile bilmiyorsunuz. Zorluğunu, cihazda test ederken hata verir mi diye. Bakın Apple bile ıos7 ile mahvetti.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar ne bekliyorsunuz saat başı güncelleme gelmesini mi niye bu kadar acelecisiniz
benim telefonumla ilgili bi sıkıntım yok ama şu güncelleme tarihini net olarak ver
Misal android 18.06.2012 diye bir tarih atıyor o tarihte bozukda olsa sağlamda olsa güncelleme telefonlarda
Apple 18.09.2013 ios 7 güncellemesi diyor şak o gün telefonunda
Nokia güncelleme ekim sonu kasım başı arası verilecek deniyor bi bakıyon aralık ocak şubat sarkıyorda sarkıyor ya tarih verme
yada sözünde dur ben en sevmediğim şey bu geleceğim deyip gelmemek affınıza sığınıyorum:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh: nokiyaya gelsin bu da

Üst Alt