Yardım Windows 8.1 Mavi Ekran Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8.1 Mavi Ekran Sorunu
Arkadaşlar orijinal windows 8 üzerine 8.1 i güncelledim ve 2 gün sonra pc şu hatayı verdi.

Uhops

Uhops

Üye
C:\windows\minidump dosyasının içinde hata yazıyordu heralde. Bendede olmuştu kmode exception not handled hatası driver uyumsuzluğundandı.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
C:\windows\minidump dosyasının içinde hata yazıyordu heralde. Bendede olmuştu kmode exception not handled hatası driver uyumsuzluğundandı.
Ne yapmamız lâzım hocam? Siz ne yaptınız?

Uhops

Uhops

Üye
Ne yapmamız lâzım hocam? Siz ne yaptınız?
Benim uyumsuzluk ağ kartı sürücüsünden kaynaklanıyordu. Windows7 ile uyumluydu. Windows8'e yüklediğim için mavi ekran yiyordum. Sürücüyü kaldırıp windows8 ile uyumlu olan driveri kurunca düzeldi.C:\windows\minidump burda hatanın nereden geldiği biliniyor heralde ama nasıl olduğunu bilmiyorum.

ozakin70

ozakin70

Üye
Bu mavi ekran hatasi diye tabir ettigimiz o kotu son degil ki mavi ekranda format sart olur pc coker yani

canko13

canko13

Üye
Virüs programı da hata verebiliyor. .

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Bu mavi ekran hatasi diye tabir ettigimiz o kotu son degil ki mavi ekranda format sart olur pc coker yani
Hocam bende mavi ekran sıkıntısı çıkıyor. Şimdi format cd si ile onar desek hata gider mi? Bilgisayarı açacak kadar olaun yeter masaüstündeki dökümanlarımı d ye atayım yeter.

ozakin70

ozakin70

Üye
Masaustu olsa bios pilini cikar tak F1le giris yap derdim ama ev simden msi notebook gibi duruyor

Üst Alt