Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımWindows 8.1 Mavi Ekran Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
turgutilbars
Üye
Konu Sahibi
Windows 8.1 Mavi Ekran Sorunu
Arkadaşlar orijinal windows 8 üzerine 8.1 i güncelledim ve 2 gün sonra pc şu hatayı verdi.
Uhops
Üye
C:\windows\minidump dosyasının içinde hata yazıyordu heralde. Bendede olmuştu kmode exception not handled hatası driver uyumsuzluğundandı.
Benim uyumsuzluk ağ kartı sürücüsünden kaynaklanıyordu. Windows7 ile uyumluydu. Windows8'e yüklediğim için mavi ekran yiyordum. Sürücüyü kaldırıp windows8 ile uyumlu olan driveri kurunca düzeldi.C:\windows\minidump burda hatanın nereden geldiği biliniyor heralde ama nasıl olduğunu bilmiyorum.
ozakin70
Üye
Bu mavi ekran hatasi diye tabir ettigimiz o kotu son degil ki mavi ekranda format sart olur pc coker yani
Hocam bende mavi ekran sıkıntısı çıkıyor. Şimdi format cd si ile onar desek hata gider mi? Bilgisayarı açacak kadar olaun yeter masaüstündeki dökümanlarımı d ye atayım yeter.
ozakin70
Üye
Masaustu olsa bios pilini cikar tak F1le giris yap derdim ama ev simden msi notebook gibi duruyor