Tavsiye Lumia 520 Almalimiyim?

Sponsorlu Bağlantılar

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 520 Almalimiyim?
Arkadaşlar ben android telefon kullaniyorum cokda memnunum.nokia 500 telefonumda var fakat onu satip ve uzerine para koyup lumia 520 almak istiyorum sizce almalimiyim? yaani telefonun hizi,kamerasi,internet browseri falan nasil? oyun oynamam ama 1-2tane yuklerim herhalde,en onemlisi bu telefonla internetde rahat dolaşa bilirmiyim? teşekkurler

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
tavsiye etmem opera mini bile yok

hawaemin

Üye
tavsiye etmem opera mini bile yok
Opera mininin olması telefon internetini kötü yapmaz. !

Lumiaların herşeyi çok güzel. Tek eksiği mağazalarının fakir olması. ama oda gelişiyior. Kamera özelliği zaten üst düzey. İnternette de fena değil. Androidi aratmaz. Telefon zaten tasarım olarak güzel. Kalite olarak ta Nokia nın adı yeter. Eğer fazla oyun oynamıyorsan almanı tavsiye ederim

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
ben kesinlikle alman çünkü düşük hizda internete gidiyorum ve bana opera mini ilaç gibi geliyor Wp daha gelişmedi ve arayüzü çok sıkıcı Symbian alırım ama Wp alman daha 3 yılı var birde Nokia etkeni var 512 MB ramle olacak iş değil bunlar en az 1 GB ramlı olması lazım bu telefonların

partyhard

Üye
gmd falan al

hawaemin

Üye
ben kesinlikle alman çünkü düşük hizda internete gidiyorum ve bana opera mini ilaç gibi geliyor Wp daha gelişmedi ve arayüzü çok sıkıcı Symbian alırım ama Wp alman daha 3 yılı var birde Nokia etkeni var 512 MB ramle olacak iş değil bunlar en az 1 GB ramlı olması lazım bu telefonların
arayüz göreceli kavramdır. sen beğenmez sin ben beğenirim. RAM olayına da gelirsek RAM da Wp ile android i kıyaslaman çok gülünç. android boştaykenbile var olan RAM in yarisindan fazlasını harcıyor. Wp için bu söz konusu değil. emin ol 512 RAM li bir Wp telefon 1 gb RAM li android telefondan daha hızlıdır

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
arayüz göreceli kavramdır. sen beğenmez sin ben beğenirim. RAM olayına da gelirsek RAM da Wp ile android i kıyaslaman çok gülünç. android boştaykenbile var olan RAM in yarisindan fazlasını harcıyor. Wp için bu söz konusu değil. emin ol 512 RAM li bir Wp telefon 1 gb RAM li android telefondan daha hızlıdır
Bende oyle duşunuyorum

PriZm

PriZm

Üye
Yazdıkların şuanda aşırı derecede gülünç.
Wp için söz konusu değil çünkü rami kullanan arkaplan uygulaması bile yok!

+ olarak Androidin boşta iken ram harcaması bir Linux presibi ve normal birşey.

Konuya gelecek olursak,

bu konu Android bölümünde olduğu sürece herkes android tavsiyesi vermeye devam edecektir, şahsen bende WP önermiyorum.

partyhard

Üye
androidde arkaplanı kapatmak istiyosan greenify kullan

hawaemin

Üye
Yazdıkların şuanda aşırı derecede gülünç.
Wp için söz konusu değil çünkü rami kullanan arkaplan uygulaması bile yok!

+ olarak Androidin boşta iken ram harcaması bir Linux presibi ve normal birşey.

Konuya gelecek olursak,

bu konu Android bölümünde olduğu sürece herkes android tavsiyesi vermeye devam edecektir, şahsen bende WP önermiyorum.
bende bunu açıkladım zaten ? Wp de 512 RAM bile yeter çünkü harcamıyor ?

gülünç olan ne burada anlamadım ?

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye

farkındaysan hız ile ilgili hiçbirşey söylemedim RAM sorunu var Wp neden dersen magazadaki hd ve yüksek boyutlu oyunların hepsi 1 GB RAM istiyor benim telefonun istersen hızdan uçsun oyun oynayamadıgım kısıtlamalarla karşı karşıya kalırsam ben o telefondan soğurum

hawaemin

Üye
farkındaysan hız ile ilgili hiçbirşey söylemedim RAM sorunu var Wp neden dersen magazadaki hd ve yüksek boyutlu oyunların hepsi 1 GB RAM istiyor benim telefonun istersen hızdan uçsun oyun oynayamadıgım kısıtlamalarla karşı karşıya kalırsam ben o telefondan soğurum
dikkat ettiyseniz yukarıda ki arkadaş oyun oynamam diyor ?

PriZm

PriZm

Üye
bende bunu açıkladım zaten ? Wp de 512 RAM bile yeter çünkü harcamıyor ?

gülünç olan ne burada anlamadım ?
Ben o yazdığınızı ters anlamda anlamıştım.Rami kullanmadığı için daha iyi anlamında.