Lumia 520 İncelemem | Görseller Eklendi |

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler güzel bir paylaşım olmuş. Cihaz da hiç fena değil hani

skynet

Üye
Hocam hayırlı olsun güle güle kullan :)

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ya ben teşekkur etmeyi unutmuşum:(

Eline saglık kardeşim. Objektif ve bilgilendirici bir konu olmuş. Teşekkürler:)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
hayırlı olsun kardeşim telefonun iyi günlerde kullan :):oke:

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
hayırlı olsun kardeşim :tebessüm:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
İnceleme için teşekkür ederim her lumia ailesi koca bir sevgiyi hakediyor :)

mangaaaaa

Üye
mrb ben şuan sony ericsson xperia neo kullanyrm yaklask 1.5 yldr kullanyrm ve sıkldm degsk biseylr istiyorum. Lumia hem fiyat olark hemde tasarım olark güzel görünüo anck çok mesajlaşan biri olarak mesajlaşma özellikleri benim icin önemli. Sorularmı şöyle belirteym:
1. Mesaj geldignde ekranda nasıl belirti veriyor? Yanı pat diye mesaj ekrana mı düşüxtor yoksa mesajnz var seklinde mi?( xperiada buna ayar yapılamamasndan cok cektim gelen mesaj statüs bara düşüodu ve görünmesn die ayarladgmda telefnda uyarı vermio ne bi yenı pncere ne titresm nede ses böyle olsn istemyrm)
2.Klavyn ayarı var mı? Qwerty klavyeyı sevmyrm eskı usül tek tuşta üç harf bulundurn dikey klavye ayarı mevcut mu?
3. Güvenlik ıcin mesajlara kilit koyma gbı ayarları mevcut mu?
Cevplar ıcn şimdidn tesekkrler=)

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
mrb ben şuan sony ericsson xperia neo kullanyrm yaklask 1.5 yldr kullanyrm ve sıkldm degsk biseylr istiyorum. Lumia hem fiyat olark hemde tasarım olark güzel görünüo anck çok mesajlaşan biri olarak mesajlaşma özellikleri benim icin önemli. Sorularmı şöyle belirteym:
1. Mesaj geldignde ekranda nasıl belirti veriyor? Yanı pat diye mesaj ekrana mı düşüxtor yoksa mesajnz var seklinde mi?( xperiada buna ayar yapılamamasndan cok cektim gelen mesaj statüs bara düşüodu ve görünmesn die ayarladgmda telefnda uyarı vermio ne bi yenı pncere ne titresm nede ses böyle olsn istemyrm)
2.Klavyn ayarı var mı? Qwerty klavyeyı sevmyrm eskı usül tek tuşta üç harf bulundurn dikey klavye ayarı mevcut mu?
3. Güvenlik ıcin mesajlara kilit koyma gbı ayarları mevcut mu?
Cevplar ıcn şimdidn tesekkrler=)

Açmış olduğunuz konuda cevapladım.

Üst Alt