Haber Windows Phone8 Gdr3 Developer Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore35

turbocore35

Üye
gelen bildirimler orda çıkmıyo yani ozaman yüklemeyelim ya biraz daha sabredebiliriz :)
yükleyin yeni gelince yeniyide yüklersiniz :D çok güzel özellikler var benm için ekran dondurme ve multitasking çok onemliydidiğer klasorude duzelmiş gibi :D

capkino06

Üye
bence sırf şu x ile kapatma için bile yüklenebilir.net :)

narnia16

narnia16

Üye
Bende pıçağımı aldım geliyorum abilerim nerede bu Belfiore :destere:

• Beğen
Tepkiler: PureFood, YkPkY ve bulutsuzgece
Dejavuex

Dejavuex

Üye
yükleyin yeni gelince yeniyide yüklersiniz :D çok güzel özellikler var benm için ekran dondurme ve multitasking çok onemliydidiğer klasorude duzelmiş gibi :D

geliştirici hesabı aktif ettim bildirim düzelince yüklerim :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bende yükledim belfiore yi parça pinçik edicek ekibe dahil olmak istiyorum azını burnunu yamultucam :dayak:

eRdaL.

eRdaL.

Üye
gelen yeniliklerin tam olarak ne olduğunu bilen Bi arkadaşımız paylasabilirmi

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bizim bahattin nerelerde yav? :hmmm

My-sQLL

My-sQLL

Üye
ekran dondurme olayına acayip bir oh çektim yukledim yatarak yazıyorum artık:D wirelles bağlanmada bi iki sorun yaşadım ama duzeldi inş tekrar etmez pek bi fark yok ama X ile kapatma bile yetiyo aslında.d

PureFood

PureFood

Üye
hala yetersiz diyen arkadaşlar ne bekliyor telefonun yemek yapmasını mı ?

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, Microsoft Corporation, pirenuri ve 5 diğerleri

bj_kmurat

Üye
Ben de yüklüyorum şimdi ama 920 ye 3. Kolonun gelmeyecek olması çok kötü oldu.

efeler12

efeler12

Üye
3. Kolon kullanıcıya bağlı olsa tüm telefonlara gelse zaten düşük çözünürlükte bir şeye benzemiycek orada kimse kullanmıyacak gelsin herkes kendi seçsin ayarlardan

giray38

giray38

Üye
şarj yuzde 29 yuklemek için hazırlanılıyor da yuzde yuz oldu bana soracak demi yukleyelim mi diye :D yoksa bu şarjla sıkıntıya sokar sanırım

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
telefon açıldı fakat programlara girmiyor.Onları kullanamayacak mıyız?Yada nasıl açıcaz

braayn

braayn

Üye
%100 kaldı yha la :((

luckysleven

luckysleven

Üye
şarj yuzde 29 yuklemek için hazırlanılıyor da yuzde yuz oldu bana soracak demi yukleyelim mi diye :D yoksa bu şarjla sıkıntıya sokar sanırım

ahah bu iyidi betaya güven olmaz : )

n000k

n000k

Üye
benim ne dev hesabım var nede app studio.. outlook hesabımı yazdım program içindeki < şunu söyleyeyim outlook hesabımı hotmailden türeterek almıştım :D > hiç bir sıkıntı yok. güncellemeyi gördüm ama şarj %52 olduğu için yüklemek istemiyorum. az şarj olunca baya riskli oluyor güncelleme. şarj bekliyorum dolsun brz.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
benim ne dev hesabım var nede app studio.. outlook hesabımı yazdım program içindeki < şunu söyleyeyim outlook hesabımı hotmailden türeterek almıştım :D > hiç bir sıkıntı yok. güncellemeyi gördüm ama şarj %52 olduğu için yüklemek istemiyorum. az şarj olunca baya riskli oluyor güncelleme. şarj bekliyorum dolsun brz.

Ben %42 ile girdim abi 5 dakika sürmüyor ;)