Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben kendi yaptığım şekli açıklayım. Önce apps.windowsstore.com adresine girerek kendine bir hesap oluşturuyorsun (giriş yapıyorsun sayılır). Sonra Preview For Developers programını mağazadan indiriyorsun. Sonra programa girerek apps.windowsstore.com adresinde giriş yaptığın hesapla bu programda da giriş yapıyorsun. Sonra giriş başarılı diyor. Ayarlar dan Telefon Güncellemesi ne girerek güncellemeleri denetliyorsun. Bulunca da indirmeyi başlatıyorsun. Sonra zaten kendisi iniyor, kuruluyor, baştan başlıyor, veriler aktarılıyor ve telefon kullanıma hazır.
NFC (Yakın Saha İletişimi)
620, 720, 820, 920, 925 ve 1020'de var.
enessrsy
Üye
Başladım şu anda yüklemeye, geçen sefer kilitlenmişti telefon servise gitmişti ama yine de deniyorum
Dexter Morgan
Üye
çarklar bittiaçılıyor
kursat99
Üye
Küçük bir sorunun düzeltildiğini gördüm. Eskiden telefonda yada SD Kartta ister müzik olsun yada olmasın Müzik+Videolarda Şarkılar sekmesine geçince küçük bir takılma oluyordu ve çok az bekletiyordu. Şimdi yağ gibi geçiyor maşallah.
hımtşkler telefonu sıfırlasam diğer klasoru yukselirmi ve bu gunlleme gidermi sizce ssıfırlayımmı cihazı 710 mb d klsoru
Dexter Morgan
Üye
veriler taşınıyor
PureFood
Üye
daha bize bittersweet gelecek ohoo hadi bakalım
ardacumhur
Üye
Mükemmel stabil olmuş
Bay H
Üye
Arkadaşlar çıkışta kavga var.Ekstra karo özelliği geniş ekranlı 1080p cihazlara gelecekmiş
capkino06
Üye
ben 3. adımdaki uygulamayı indirdim normal e-posta ile giriş yaptım en sondaki doneyi dedim güncellemeyi kontrol ettim hala yok. :/ yardımcı olurmusunuz? sürüm numaram 8.0.10328.78 telefonum l520. :/
daha önceki mesajlarımda belşrtmişgim normal hesapla deneyen oldu mu diye ama Arda senin hesabın appstudio hesabın olabilir çünkü ben şimdi Lumia920'ye normal hesapla denedim olmadı.