The Shadow
Üye
Anti-Tolga kulübü mü kurdun da bu mesajdan sonra bu cevabı veriyosungerckler acıdır gardaş ama![]()
içim acıdı şimdi gerçekler acıdır deyince 
tolga nın yeri ayrı adam king s4 sahibi![]()
Anti-Tolga kulübü mü kurdun da bu mesajdan sonra bu cevabı veriyosungerckler acıdır gardaş ama![]()
içim acıdı şimdi gerçekler acıdır deyince 
tolga nın yeri ayrı adam king s4 sahibi![]()
Anti-Tolga kulübü mü kurdun da bu mesajdan sonra bu cevabı veriyosuniçim acıdı şimdi gerçekler acıdır deyince
![]()

Sen beni takma canim arada bir fazla geyik yapiyom hem benim jetonlarin arada sirada koseleri cikiyo bugun altigen oteki gun sekizgen... Neyse ben delirmeden yatayim hadi iyi geceleryok canım şaka tabi .d tolga kardeşimdir sende öle bana göre acı tabi yoksaki s4 e gecmesne sevnenlerdenim sen gec gene sevnrim![]()

Sagol kardesim sanada iyi geceler cm yerine kitkat falan goreyim daha iyi belki bize de verirler guncellemeyi bi de sabah kahvalti yapmis kadar olurum artikiyi geceler kardeşim sakın ruyanda cm grme ha bgun taktık ona cnki![]()

Dikkat ettiysen listedeki en dandik telefon da ace 2. Ama samsung un sagi solu belli olmaz bi de guncelleme falan gelirse donar kaliriz oylevala listede ace 2 var ama şansa bakalım

aynengelsede donsak raziyim ben![]()

canlı duvar kağıtlarını fazla sevmiyorum şu an benim ekranda bu var :favori canli dvar kagidin varmi emir ?
evetjelly bean in di dimi bu
bunlardan baya var google playden jelly bean gallery die arat sonra uygulamaya girip resimleri kaydet de sonra sil uygulamayı
ya da uğraşamam diyosan hepsini upload edip atabilirim 
https://www.maxicep.com/forum/konu/android-yazi-tipleri-font.846177/ buyur kardeşimcm 10 nightly bendeki de bana hem volfstab lazım hemde o italik yazı varya değişik duran o lazım
bilmembend dolu onlardan emir.d ha bu arada bu cm yi vold edip fifayi mi kursam acaba
ben daha fifa 14 oynama şansına sahip olamadım 
bende oynamk istiorumda ya diorum laptop varken telde oynamak nasil akil diorum kendi kendime![]()

anaaamya bu cm de bişe farkettim ön kamerayla foto ceklmio![]()
şimdi yeni farkettim
en iyisi alternatif kamera uygulaması deneyeyim belki çalışır
nooooooo o da çalışmadı
elveda cm 10.1