Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Anti-Tolga kulübü mü kurdun da bu mesajdan sonra bu cevabı veriyosun :d: içim acıdı şimdi gerçekler acıdır deyince :ehe

yok canım şaka tabi .d tolga kardeşimdir sende öle bana göre acı tabi yoksaki s4 e gecmesne sevnenlerdenim sen gec gene sevnrim :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
yok canım şaka tabi .d tolga kardeşimdir sende öle bana göre acı tabi yoksaki s4 e gecmesne sevnenlerdenim sen gec gene sevnrim :)
Sen beni takma canim arada bir fazla geyik yapiyom hem benim jetonlarin arada sirada koseleri cikiyo bugun altigen oteki gun sekizgen... Neyse ben delirmeden yatayim hadi iyi geceler :D

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
iyi geceler kardeşim sakın ruyanda cm grme ha bgun taktık ona cnki :)

The Shadow

The Shadow

Üye
iyi geceler kardeşim sakın ruyanda cm grme ha bgun taktık ona cnki :)
Sagol kardesim sanada iyi geceler cm yerine kitkat falan goreyim daha iyi belki bize de verirler guncellemeyi bi de sabah kahvalti yapmis kadar olurum artik :D

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
vala listede ace 2 var ama şansa bakalım

The Shadow

The Shadow

Üye
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
gelsede donsak raziyim ben :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
favori canli dvar kagidin varmi emir ?

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
jelly bean in di dimi bu

The Shadow

The Shadow

Üye
jelly bean in di dimi bu
evet :D bunlardan baya var google playden jelly bean gallery die arat sonra uygulamaya girip resimleri kaydet de sonra sil uygulamayı :D ya da uğraşamam diyosan hepsini upload edip atabilirim :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bend dolu onlardan emir.d ha bu arada bu cm yi vold edip fifayi mi kursam acaba

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bende oynamk istiorumda ya diorum laptop varken telde oynamak nasil akil diorum kendi kendime :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ya bu cm de bişe farkettim ön kamerayla foto ceklmio :)

The Shadow

The Shadow

Üye
ya bu cm de bişe farkettim ön kamerayla foto ceklmio :)
anaaam :D şimdi yeni farkettim :D en iyisi alternatif kamera uygulaması deneyeyim belki çalışır :Dnooooooo o da çalışmadı :( elveda cm 10.1 :ağlarım:

Üst Alt