Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberNokia Lumia 1020 Ile Okan Bayülgen'in Kadrajından Istanbul
Düşündürtüyor ille naparsın şaka bi yana bekleri seni de lumia kullanıcıları listesinde
Invoke
Üye
Ben androidden acaip memnunum Sadece 1020nin kamerasını çok beğendim. Bir de Windowsphone'un arayüzü değişik, biraz kullanmak da istiyorum. Bakalım...
zaferozkan
Üye
Turkcell'den 1 gb turbo internet aldık, 1 gb ilk gün doldu kalan 29 gün kaplumbağa bağladı, 96 kb bağlantı ile bu resimler nasıl açılır merak ediyorum.
umutgidik
Üye
Nokia Polatı dize getirdi, okan 'ımı dize getiremicek
çünkü resim çok fazla büyük, pixellerin içine kadar sokuyor seni. resmi pc ye kaydet sonra makul büyüklüklerde bak.
alical33
Üye
valla ne yalan söylüyüm tam boyut bakıp zoom yaptıktan sonra o helikopter fotoğrafının gerçk olmadığına inanmaya başladım netlik çok bozuluyor o bi defa tıklayınca zoom yaptıktan sonra
skynet
Üye
Aynen valla bende pc'ye indirdim resimleri ama zoom yaptıktan sonra baya baya netlik bozuluyor
valla ne yalan söylüyüm tam boyut bakıp zoom yaptıktan sonra o helikopter fotoğrafının gerçk olmadığına inanmaya başladım netlik çok bozuluyor o bi defa tıklayınca zoom yaptıktan sonra
sen burdan aynı boyutta indirmiyorsun ilk olarak şunu bilin birde atılan resim orijinal resim değil yani boyutu küçültülmüş diye ( küçültülmüş derken resim siteleri boyutunu direk düşürüyor zaten) biliyorum onu ancak direk link le atıp bakmak lazım aslıdna orijinal resim varsa paylaşan olursa iyi olur
sen burdan aynı boyutta indirmiyorsun ilk olarak şunu bilin birde atılan resim orijinal resim değil yani boyutu küçültülmüş diye ( küçültülmüş derken resim siteleri boyutunu direk düşürüyor zaten) biliyorum onu ancak direk link le atıp bakmak lazım aslıdna orijinal resim varsa paylaşan olursa iyi olur
valla pcye attıktan sonra 19.4 mb olarak geldi 1 tane fotoğraf tam boyutu olmayacak değil ya buda fotoğrafı açıp tam boyutu göster diyorum durum dedğim gibi
valla pcye attıktan sonra 19.4 mb olarak geldi 1 tane fotoğraf tam boyutu olmayacak değil ya buda fotoğrafı açıp tam boyutu göster diyorum durum dedğim gibi
bence sadece bu resimlere göre konuşmak yanlış olur resimlere bende baktım dediğin gibi yakınlaştırmada çok kötü ancak normalde bozulma vadır tabiki ancak bu kadar olacağını sanmıyorum elinde orijinal resmi olan bir kişinin resmi rarlayıp link paylaşmasını istiyorum bende bulursam paylaşırım