İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
bilinen bir sorun, rapdialer kullanın derim

skynet

Üye
Bu ios ve adnroid de video çekerken aynı anda resimde çekiliyor ya bizde de bu olay mümkün mü ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bu müzik ve vidyolara girdimizde pod yayınları diye bir şey var bu ne oluyor acaba

quapoo

Üye
iyi günler bir sorum olacaktı amber güncellemesi ile beraber ekrana çift dokunma kilitin açılacağı söyleniyor du ancak güncellemeyi başarı ile kurdum ancak bu özelliği kullanamıyorum konu hakkında bilgisi olm varsa bana Bi ulaşırşlarsa çok iyi olur :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
iyi günler bir sorum olacaktı amber güncellemesi ile beraber ekrana çift dokunma kilitin açılacağı söyleniyor du ancak güncellemeyi başarı ile kurdum ancak bu özelliği kullanamıyorum konu hakkında bilgisi olm varsa bana Bi ulaşırşlarsa çok iyi olur :)
Cihaz ?

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye

520'de çift tıklayarak uyandırma özelliği yok.

Whykardesim

Whykardesim

Üye
Sa abiler ben lumia 820 kullanıyorum telefonumda bir sorun çıktı çok büyük bir sorun telefon şarj almıyor usb kablosunda sorun felan yok sadece girişinde sorun var galiba telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm ama değişen bişey olmadı telefonumda duşme vb şeyler olmadı yazılımsal olabilir mi birde daha önce başına gelen birisi varsa neler yapmamı söylebilir mi ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sa abiler ben lumia 820 kullanıyorum telefonumda bir sorun çıktı çok büyük bir sorun telefon şarj almıyor usb kablosunda sorun felan yok sadece girişinde sorun var galiba telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm ama değişen bişey olmadı telefonumda duşme vb şeyler olmadı yazılımsal olabilir mi birde daha önce başına gelen birisi varsa neler yapmamı söylebilir mi ?
farklı bir sarj aleti alıp denemen lazım bence yoksa emin olmazsın veya yakınlarda nokia bayisi varsa gidip orda bir denem yap sorun varsa direk servise ver

Whykardesim

Whykardesim

Üye
farklı bir sarj aleti alıp denemen lazım bence yoksa emin olmazsın veya yakınlarda nokia bayisi varsa gidip orda bir denem yap sorun varsa direk servise ver
evdede farklı bir şarj aleti yokki tek birtane var usb kablosuda yok gece gece nerden çıktıysa hayırlısı inş usb kablodadır sıkıntı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yakınlarınızda Türkcell mağazası varsa orada kabloyla veya kablosuz şarjla deneyebilirsiniz

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Çift tıklama ile uyandır özelliğini kullanan var mı ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye

Üst Alt