respection123
Üye
520 mi 620 miAynenNSU'ya düşsün direk çakarım
![]()

520 mi 620 miAynenNSU'ya düşsün direk çakarım
![]()

SEN 520 Mİ KULLANIYONMUAynenNSU'ya düşsün direk çakarım
![]()
YÜKLE SÜPERsorunsuz güncelleme tamamdırpro cam bekle benii
![]()
HİÇBİ SORUN YOKProcam i bildiğin kaldırdım ana ekrandan artık kullanmıcam hangi videoyu çektiysem hepsi kesik kesik çıkmış donmalar kare kare olmalar lanet olsun. Saçma sapan yapmış 92x serileri hariç sorun çıkaracaktır.
AYARLARI SOLERMİSİN PRO CAMIN BEN AYARLADIM KARANLIK ÇIKTI2 tane 4 dk Full kesintisiz. Hd çekti![]()
Sanırım yanlış anladın ben NSU'ya güncelleme düştüğü anda çakarım demek istedim yani OTA işi bana göre değil520 mi 620 mi![]()

Bende 720 nsu geldiği anla flaşı çaktığım an bir oldu.Sanırım yanlış anladın ben NSU'ya güncelleme düştüğü anda çakarım demek istedim yani OTA işi bana göre değil![]()

PRO CAM AYARLRINI SÖLESENE KARDEŞİM BNABende 720 nsu geldiği anla flaşı çaktığım an bir oldu.![]()

Bir haftadır Bi sorun vermedi + Hd çektiğine niye güldinki 520 bile 720 p çekiyor 720 + Procam= 920 P çekiyorHe he HD çektihd görmesek :P beyler bu gün çıkarmadı diye yarın çıkarmayacak sanmayın. Emin olun başta bende de sorun yoktu off be ne güzel uygulama diyordum. Ama sonra sonra bu sorunları yaptı.
)
Söylim kardeşime Hepsini oto yapPRO CAM AYARLRINI SÖLESENE KARDEŞİM BNA![]()

niye koptun yaaa şimdi roman değilim ama amberin şerefine sevdiğim roman havasını dinlicem mesalaBir haftadır Bi sorun vermedi + Hd çektiğine niye güldinki 520 bile 720 p çekiyor 720 + Procam= 920 P çekiyor)
Söylim kardeşime Hepsini oto yap![]()

Pro cam ayarları gün içerisinde değişiyorniye koptun yaaa şimdi roman değilim ama amberin şerefine sevdiğim roman havasını dinlicem mesala![]()

kendi kendinemiPro cam ayarları gün içerisinde değişiyor![]()

hı hıkendi kendinemi![]()
değişiyor derken akşam ıso yu 800 yapıyorsun gündüz ise 0 yapıorsun.içkimi içtın sen bugun ?sitede artık Avaible Yani MEVCUT YAZIYIOR ALLAHA ŞÜKÜR AYLARDIRhı hıdeğişiyor derken akşam ıso yu 800 yapıyorsun gündüz ise 0 yapıorsun.
TERELLİhadi herkeze iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSİN AMİN.