Lumia 520 Için Amber Ota Da Göründü ! (yüklenebilir)

Sponsorlu Bağlantılar

Texedo

Texedo

Üye
sorunsuz güncelleme tamamdır :D pro cam bekle benii :D

dakamon

dakamon

Üye
Procam i bildiğin kaldırdım ana ekrandan artık kullanmıcam hangi videoyu çektiysem hepsi kesik kesik çıkmış donmalar kare kare olmalar lanet olsun. Saçma sapan yapmış 92x serileri hariç sorun çıkaracaktır.

respection123

Üye
2 tane 4 dk Full kesintisiz. Hd çekti:)

dakamon

dakamon

Üye
He he HD çekti :D hd görmesek :P beyler bu gün çıkarmadı diye yarın çıkarmayacak sanmayın. Emin olun başta bende de sorun yoktu off be ne güzel uygulama diyordum. Ama sonra sonra bu sorunları yaptı.

respection123

Üye
Sanırım yanlış anladın ben NSU'ya güncelleme düştüğü anda çakarım demek istedim yani OTA işi bana göre değil :ehe
Bende 720 nsu geldiği anla flaşı çaktığım an bir oldu. :kop:

• Beğen
Tepkiler: skynet

respection123

Üye
He he HD çekti :D hd görmesek :P beyler bu gün çıkarmadı diye yarın çıkarmayacak sanmayın. Emin olun başta bende de sorun yoktu off be ne güzel uygulama diyordum. Ama sonra sonra bu sorunları yaptı.
Bir haftadır Bi sorun vermedi + Hd çektiğine niye güldinki 520 bile 720 p çekiyor 720 + Procam= 920 P çekiyor :))
PRO CAM AYARLRINI SÖLESENE KARDEŞİM BNA :D
Söylim kardeşime Hepsini oto yap :kop:

csH

csH

Üye
şimdi sizde ekranda saat çıkmıyor mu yoksa sadece çift tıkla uyandırma mı yok

dakamon

dakamon

Üye
Ya ben gerçek bir hd olmadığını biliyorum. 720 p video bende izledim :) 720 p var 720 p var. Ben buna hd demem. Az hd film izlemedik. Bu videoların formatı 720 p sadece. Kalite düşük ama işte. Ben pek HD adı kullanmam bu 720 p ye :)

turbocore35

turbocore35

Üye
Bir haftadır Bi sorun vermedi + Hd çektiğine niye güldinki 520 bile 720 p çekiyor 720 + Procam= 920 P çekiyor :))
Söylim kardeşime Hepsini oto yap :kop:
niye koptun yaaa şimdi roman değilim ama amberin şerefine sevdiğim roman havasını dinlicem mesala :D

turbocore35

turbocore35

Üye
hı hı :D değişiyor derken akşam ıso yu 800 yapıyorsun gündüz ise 0 yapıorsun.
içkimi içtın sen bugun ?sitede artık Avaible Yani MEVCUT YAZIYIOR ALLAHA ŞÜKÜR AYLARDIR :D TERELLİhadi herkeze iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSİN AMİN. :D

COJR3

COJR3

Üye
Yeni yazılımınız hayırlı olsun arkadaşlar.. Telefonun kendi güncelleme menüsünden (ota oluyor sanırım) güncelleme yapınca kişisel veriler dosyalar ve ayarların akıbeti ne oluyor?

Birde 920 lerde aşırı pil tükettiği yazılmış amber'in. 520'lerde durum nasıl?

marde

Üye
Arkadaşlar benim güncelleme hala ilk sorunlu haliyle devam ediyor güncelleştirmeyi bir türlü yapamadım. Herhangi bir fikri olan var mı bu konuda

Üst Alt