Lumia 520 Için Amber Ota Da Göründü ! (yüklenebilir)

Sponsorlu Bağlantılar

marde

Üye
Yanlışlıkla aynı mesajdan iki tane atmışım

turbocore35

turbocore35

Üye
Yeni yazılımınız hayırlı olsun arkadaşlar.. Telefonun kendi güncelleme menüsünden (ota oluyor sanırım) güncelleme yapınca kişisel veriler dosyalar ve ayarların akıbeti ne oluyor?

Birde 920 lerde aşırı pil tükettiği yazılmış amber'in. 520'lerde durum nasıl?
şahsen ben kendim amberi fazla kullanmadım 2 saat kadar falan kullandım pil süper olmuş 520de :D
Arkadaşlar benim güncelleme hala ilk sorunlu haliyle devam ediyor güncelleştirmeyi bir türlü yapamadım. Herhangi bir fikri olan var mı bu konuda
telefonu kapat aç wifiyi kapat aç olmazsa sıfırla ve dene %100 olucaktır :Dbakıldı oranı 2.358 konunun 1 gün bile olmadı :D :D OH YEAH OHHHHHHHHHH

asd9798

asd9798

Üye
Sonunda beklenen amber geldi :D Şu an millet telefon başında :artist::artist::artist:

PureFood

PureFood

Üye
forum yine canlanmış 520ciler sayesinde :D

brk-rtrk

Üye
Yapan arkadaşlar yedekleme konusunu falan nasıl yaptılar? Yani güncellemede giden bişey oluyo mu? Bende yarın yapacağımda sakata gelmeyelim sonra

PureFood

PureFood

Üye
Yapan arkadaşlar yedekleme konusunu falan nasıl yaptılar? Yani güncellemede giden bişey oluyo mu? Bende yarın yapacağımda sakata gelmeyelim sonra
OTA güncellemesinde yedeklemeye gerek yoktur.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

ttrapper

Üye
Yeni yazılımınız hayırlı olsun arkadaşlar.. Telefonun kendi güncelleme menüsünden (ota oluyor sanırım) güncelleme yapınca kişisel veriler dosyalar ve ayarların akıbeti ne oluyor?

Birde 920 lerde aşırı pil tükettiği yazılmış amber'in. 520'lerde durum nasıl?

6 saatte %8 gitti eskiye oranla çok iyi 520

• Beğen
Tepkiler: COJR3
kursat99

kursat99

Üye
Oh be mükemmel bir haftasonu haberi oldu bu :biggrin:Hemen yeni bir hafıza kartı alıp telefonu sıfırlayıp yüklüyorum Amberi:bira::bigstar::yuru:thumbup:Oh be güncelleme bitti şu an veriler taşınıyor :biggrin:Ve arkadaşlar sorunsuz bir şekilde Amber güncellemesini indirmiş bulunmaktayım. Bahsedilen güncellemenin aynısı bir sorun yok. :alkis:yuru:bira:

anilakbay

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada Amber güncellemesiyle Nokia Tune sesi değişmiş :)

turbocore35

turbocore35

Üye
mesaj seside değişmiş :D duvar kağıtlarıda

kursat99

kursat99

Üye
Aynen yeni sesler güzel olmuş. :heyo2:

Dejavuex

Dejavuex

Üye
İsyannnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
920 daha almadı bütün cihazlar aldı :/

turbocore35

turbocore35

Üye
sıfırladım telefonu daha iyi oldu valla :D bide pro cam nasıl süper çekiyor ya inanamadım 20mp gibi bi program bu kadar iyi çekermi arkadaş :D

dakamon

dakamon

Üye
Pro cam i böyle abartıyorsunuz ya :D anlamadım gitti ben iki tane foto çektim teledonu sabitleyip normal le arasında hiç bir fark göremedim ne yalan söylim.

Üst Alt