Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia 520 Için Amber Ota Da Göründü ! (yüklenebilir)
Yeni yazılımınız hayırlı olsun arkadaşlar.. Telefonun kendi güncelleme menüsünden (ota oluyor sanırım) güncelleme yapınca kişisel veriler dosyalar ve ayarların akıbeti ne oluyor?
Birde 920 lerde aşırı pil tükettiği yazılmış amber'in. 520'lerde durum nasıl?
Yeni yazılımınız hayırlı olsun arkadaşlar.. Telefonun kendi güncelleme menüsünden (ota oluyor sanırım) güncelleme yapınca kişisel veriler dosyalar ve ayarların akıbeti ne oluyor?
Birde 920 lerde aşırı pil tükettiği yazılmış amber'in. 520'lerde durum nasıl?
Oh be mükemmel bir haftasonu haberi oldu bu Hemen yeni bir hafıza kartı alıp telefonu sıfırlayıp yüklüyorum AmberiOh be güncelleme bitti şu an veriler taşınıyor Ve arkadaşlar sorunsuz bir şekilde Amber güncellemesini indirmiş bulunmaktayım. Bahsedilen güncellemenin aynısı bir sorun yok.
anilakbay
Üye
Konu Sahibi
Bu arada Amber güncellemesiyle Nokia Tune sesi değişmiş
İsyannnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
920 daha almadı bütün cihazlar aldı :/
turbocore35
Üye
sıfırladım telefonu daha iyi oldu valla bide pro cam nasıl süper çekiyor ya inanamadım 20mp gibi bi program bu kadar iyi çekermi arkadaş
dakamon
Üye
Pro cam i böyle abartıyorsunuz ya anlamadım gitti ben iki tane foto çektim teledonu sabitleyip normal le arasında hiç bir fark göremedim ne yalan söylim.