Maaleseft sanmıyorum ama ilerde belki onuda geliştirirler isterseniz Mesajlaşma uygulamasında simgelerde hatalar vardı onları düzelttim atabilirim bide hesap makinasını türkçeleştirdidim konu sahibinin isteği üzerine atabilirim.

Hesap Makinası:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-Türkçeleştirildi.
MMS (Mesajlaşma Uygulaması) :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-Mesajlarda simgelerin yerleri hatalıydı hiçbirinin sıralaması doğru değildi. Onlar düzeltildi.
Bir Teşekkürü Çok Görmeyin. Uğraştım sonuçta arkadaş istedi diye veriyorum![]()
mesajda simge dediğin ne anlayamadım. bir de stocktaki radyo ve müzik player yükleyebilsem süper olacak. bende stocktaki fmradio.apk ve postit.apk var bunları sytem/app içine attıp permisionları yaptığımda görmüyor. bunların cm9a uyumlu olanı yok mudur? mesela taskmanager.apk yı bu yolla kurabiliyorum.
" yaptığında başka bi smile çıkıyordu her olması gereken smile çıkmıyordu. Bunları bulman zor arkadaşım Stock ve CM sistem uygulamaları farklı diye biliyorum 2 si içinde ayrı uygulamalar yükleniyor. Ben yapmaya çalıştım ama paketleme yaparken sorun çıkarttı eğer çıkartmasaydı size şu an stock romdaki gibi bir cm rom çıkartırdım.67mb lik dosya mi yeni si? Onu da normal cmw den flashlicaz di mi
suan eski versiyonu yuklu zaten simdi 67mb liği anlattıgıın gibi flashlasam olur mu direk
yani;
- Recovery moda girin.
- TouchWiz Package flash'layın.
- Clear Cache ve Dalvik Cache
- Reboot system now yapsam direk olur mu yoksa cakısma falan olur mu?
senin tele olmaz yüklemeye calisma brick edersinKardeş Bu Sadece wonder içinmi Benim Telefon Samsung Galaxy Ace Plus GT-S7500![]()
Wonder Romunu Ace ye yukledigin zaman ne olur dene gel buraya yaz systemui ne alaka o status bar dosyasi sadece o hata verse tel acilir status bar gozukmez ama romu atarsa komple yazilimi degistirir hangi dosyalari silerek duzeltecek ? yanlis bilgi verme diyosun kralini sen veriyosunBrick olmaz yanlış bilgi vermeyin SystemUI dosyası uyuşmadığı için açılışta kalabilir. Ama bazı dosyalar silinince yüklenilebilir.
- Recovery moda girin.
- TouchWiz Package flash'layın. bunu yaptım .....
- Clear Cache ve Dalvik Cache bunu tam olarak nasıl yapıcaz..
Cwmyi actiginda wipe cache secenegi var wipe datanin altinda. Onu yapcaksin. Sonra advanceda girip wipe dalvik cache yapcaksin bu kadar
hallettım saol ama bişey sorucam bazı yerler ing ce neden.. bıde kernelı kurmalımıyız.. kurucaksakta nasıl yapcaz acıklarsanız sevınırım
telefon süper oldu... s3 mınıhavası kattı...