Lumia 720 Amber Güncellemesi NSU 'da. (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
920 nin de nsu daki sürüm sorunsuzdu ki ota problemli

Nsu ya laf söylemedim tamamen otayla benim derdim. Flash attım flash attıktan sonra nsu ya data sensli olan verildi bir gün sonra. Yani benim suçum ne sonra otaya verildi verilen sürüm benim flashladığım eksik sürüm. Bi daha flashlama zahmetine girmek istemedim.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
elini ekranın üzerinde gezdirirken ekran saati aktif olmuyor muydu ?

braayn

braayn

Üye
NSU 3.0.8 versiyonu kurulu arkadaşın 720 sini güncelleyelim dedik ama cihaz bir türlü görmüyor anlamadım .
Win 7 64 bit benim 820'de görmüyor.

respection123

Üye
    Konu Sahibi
iç Bi eksik yok. Pro cam ı kurmak isteyen ler. Başta ilk Sys app pusher programını indirin sonra. Wifi ye girip üstüne basılı tutup düzenle tıklayn.proxy açın değişin (konusu var) Sonra sys app pusher ile procamı bulun yükle tıklayın hata verçek sonra wifiden proxy kapatın. Sonra yükle tıklayın. Tamamdır. Bu arada Pro cam da ön kamera da çalışıyor..

ademoz05

ademoz05

Üye
Windows xpde nsu yükleniyor mu arkadaşlar ben de şansımı deneyim

sekajmer

sekajmer

Üye
Smart Cam 512mb ramde çalışmıyor mu?
iç Bi eksik yok. Pro cam ı kurmak isteyen ler. Başta ilk Sys app pusher programını indirin sonra. Wifi ye girip üstüne basılı tutup düzenle tıklayn.proxy açın değişin (konusu var) Sonra sys app pusher ile procamı bulun yükle tıklayın hata verçek sonra wifiden proxy kapatın. Sonra yükle tıklayın. Tamamdır. Bu arada Pro cam da ön kamera da çalışıyor..
820 de on kamera çalışmıyor Pro camda

skynet

Üye
Evet çalışmıyor

sekajmer

sekajmer

Üye
720 de ram 512mb çalışıyor
620 de ram 512mb çalışmıyor
niye böyle

skynet

Üye