Nokia DC-16 harici usb şarj aleti [FIRSAT]

Sponsorlu Bağlantılar

5800

Üye
Vatancomputerdan 41 liraya aldım dun.%30 indirim vardı butun urunlerde:)

enessrsy

enessrsy

Üye
Merter Meydan AVM'den aldım dün akşam, 3 adet kaldı ben aldığımda hepsi siyah renk.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
DC-18 son ceyrekte muhtemelen Kasim ayinda piyasaya cikacak. Ben inceledim cok guzel ve kullanişli bir cihaz.

Batarya kapasitesi için 1720 mAh diyor,bu L920 için uygun dur dimi,bende kesin almaya niyetliyimde

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Arkadaşlar şu iPhonelerin şarjli kilifndan L920 lerede varmıdır?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia Türkiye yetkilisi birisi Lumia920'de DC18 kullanıyordu çok da methediyorfu.
Batarya kapasitesi için 1720 mAh diyor,bu L920 için uygun dur dimi,bende kesin almaya niyetliyimde

Sent from my Lumia 925 using Board Express

texasteam

Üye
vallahi almak istiyenler kaçırmasın arkadaşlar 4 ay öncesi bunu media markt almıştım 59 tlye şimdi içim yanmadı değil :hmmm

4MaGuS

4MaGuS

Üye
peki acaba bir sorum olucak bu alet hızlı sarh cihazımı diye geçiyor yoksa normal mi sarj ediyor çünkü hızlı sarj genelde iyi degil diye biliniyor da

ÖEY

ÖEY

Üye
Benim bildiğim normal hızda şarj ediyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bir sorum olucak bu aletin ebatları nasıl acaba cebe falan kolay sıgıyormu almayı düşünüyorumda size göre almalımıyım

efege

Üye
arkadaşlar bir sorum olucak bu aletin ebatları nasıl acaba cebe falan kolay sıgıyormu almayı düşünüyorumda size göre almalımıyım

Sığıyor.Ve benim 920 'yi çok çabuk şarj etti.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sığıyor.Ve benim 920 'yi çok çabuk şarj etti.
aslında çok bana göre çok çabuk sarj etmesi iyi degil yani onu bir ara gidip yetkili bayisine sorucagım hızlı sarjmı normalmi diye büyük ihtimal alıcagım bakalım fiyatları biraz insinde geçen uzulamış kaçırdık onu bir dahakine artık