Tavsiye Nokia Dc-16 Harici Usb Sarj Aleti Alacam Yardım Edin

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Dc-16 Harici Usb Sarj Aleti Alacam Yardım Edin
arkadaşlar Nokia dc-16 usb harici şarj cihazı alacamda önerirmisiniz alınmaya değer bir cihazmı sizce bataryanın ömürünü artırıyormu ne gibi avantajları vardır ne gibi eksileri vardır bimekste indirime düşmüşken alim diyorum önerirmisiniz

texasteam

Üye
Kullanıyorum oldukça işe yarıyor şarjın 100 de 10 veya 20 lerdese tam fullemiyo bataryayı haberin olsun ama Nokia dc 18al hemde daha güzel hem daha ufak ve bataryayı tam dılduruyo satışına başlandı mı bilmiyorum ama onu almanı öneririm

efege

Üye
Kullanıyorum.hızlı şarj ediyor.mukemmel bir urun.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
nokia dc 18 bimekste varmı

q0nzalez

q0nzalez

Üye
Kullanıyorum oldukça işe yarıyor şarjın 100 de 10 veya 20 lerdese tam fullemiyo bataryayı haberin olsun ama Nokia dc 18al hemde daha güzel hem daha ufak ve bataryayı tam dılduruyo satışına başlandı mı bilmiyorum ama onu almanı öneririm
DC-16 tam doldurmuyo derken DC-18 nasıl tam doldursun. Teknik özelliklere göre imkansız gözüküyor.
DC-16 : 2200 mAh
DC-18 : 1720 mAh
Bende DC-16 var hiç bakmadım tam dolduruyomu diye. Ama etkisi oluyor fulledi mi dikkat etmedim ama fullemediyse bile %80-90 texasteam'ın dediği gibi olmuştur. Ve özelliklere bakında DC-16 daha kapasiteli ve daha çok şarj eder

4MaGuS

4MaGuS

Üye
dc-19 var 3000mah o bir gelse alıcamda göremedim magazalarda bir türlü ya dc-16 almak istemiyorum dediğiniz gibi tam doldurmuyor diye biliyorum %80 falanda kalıyormuş birde bu portatik sarj cihazları hızlı sarjmı yapıyor dc-19 dahil bilgisi olan varmı o çok önemli benim için ben normal sarj istiyorumda

erdgnblt

erdgnblt

Üye
DC 16 kullanıyorum taşınabilirlik açısından cepte bile bir sorun yaratmıyor. Şarjdayken kullanmazsan %15-20 seviyelerinden her türlü fulller

Üst Alt