Lumia 520 - Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Texedo

Texedo

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 520 - Yardım
Malum lumia 520 çıktı aldık bizde wp8 e başlangıç için ama resmen çileden çıkartıyor artık ya . bu amber güncellemesi vs . lumia 520 de yokmu , çalışıyorum fazla takip edemiyorum siteyi . ne doğru dürüst oyun var ne bişe var , verdiğim paraya acıyorum suan 600 tl verdik boşu boşuna . Procam uygulaması benim çok işime yarıyacak bi ugluma ama yükleyemiyorum kafayı yemek üzeriyim

elitetr

Üye
520 giriş seviyesi bir cihaz olduğundan bazı güncellemeleri ve uygulamaları alamayabilir veya geç alabilir. Bu durumda beklemekten başka çare gözükmüyor malesef.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
520 giriş seviyesi bir cihaz olduğundan bazı güncellemeleri ve uygulamaları alamayabilir veya geç alabilir. Bu durumda beklemekten başka çare gözükmüyor malesef.

dediğinizle alakası yok. Amber güncellemesi bu ayın sonuna kadar gelmiş olacak her an gelebilir. Ve önümüzdeki bir çok güncellemeyi alacak

Texedo

Texedo

Üye
    Konu Sahibi
Bi kaç yerde daha görmüştüm oguzhanın dediğini inşallah öyle olur ve gerekli uygulamalar tüm lumia serilerinde yüklenir , yoksa alt seviye lumia alanlar çok pişman olur , özellikle Pro cam uygulaması yuklenmesse zaten mağazada doğru düzgün oyun vs yok . İnşalla eylül sonuna kadar gelmiş olur iyi forumlar..,

enver328

Üye
2 aydır bekliyoruz güncellemenin gelmesini. her seferinde bir sonraki aya erteliyorlar. sitesinde halen waiting for approval yazıyor.

Bence bu ay sonuna da yetişmeyecek. Ben yıl sonu veya önümüzdeki yıl geleceğini düşünüyorum.

elitetr

Üye
Arkadaşlar yanlış anlaşıldım sanırım, donanımından kaynaklı üst seviye bir cihazın aldığı tüm güncellemeleri alamayacağını kastettim. Hatta yukarda söylediğim gibi geç alabilirde dedim, zira güncellemeler her tel için ayrı ayrı optimize edilmekte, bu durumda yine söylediğim gibi beklemekten başka çare yok.

elitetr

Üye
Ayrıca bu gecikmenin nedeni zaten anlaşıldı, Ms Nokia arasındaki satış anlaşmasından dolayı üzerine düşmeye fırsat bulamadılar. Tahminimce 1-2 haftaya gelecektir amber.

enver328

Üye
Ayrıca bu gecikmenin nedeni zaten anlaşıldı, Ms Nokia arasındaki satış anlaşmasından dolayı üzerine düşmeye fırsat bulamadılar. Tahminimce 1-2 haftaya gelecektir amber.

artık ms satın aldığından dolayı belki sonraki güncellemeleri biraz daha erken verirler.

Texedo

Texedo

Üye
    Konu Sahibi
Ya sırf Pro cam için bekliyorum Nokia herseferinde böyle yapıyor , Bi tel çıkartıyor bekle anam bekle , Samsung vs alçakta istemiyorum Nokia dan vazgeçemiyorum. .:( inş gelir gelmezse 920 felan alıcaz artık

MsD.33

Üye
lumia 520mi var bende ben telefona film atmak istym pc den kabloyla bağlyrm görmüyo bi bilgi verrmsnz acillll

papakudioflu

papakudioflu

Admin
merak etmeyin arkadaşlar Pro cam wp8.1 güncellemesiyle tüm cihazlarda kullanılabilir olacak. Beklemek istemeyenler yazılım destek bolumundeki konumuzdaki anlatımla yükleyebilirler.

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Yani bizimde artık resmi pro cam uygulamamız olacak güzell :eller:

Takipçi Satın Al

Üst Alt