Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
925 çok hoş bende inceledim bugün, ben,m 920 ile yan yana getirdim ve amoled ekran siyahı resmen siyah gösteriyor ya. Tipi de çok hoş telefonun

kesinlikle siyah konusunda bir adım önde olmuş :good:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Burası bir forum paylaştığınız videoya dikkat ediniz.Neyi anlatmak istiyorsanız forum kuralları çerçevesinde paylaşınız tekrarında ceza alırsınız.

Videonun içeriği neydi meraklandım sizi bu kadar sinirlendirecek ?

cmptrengineer

Üye
acil cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar nokia software updater for retail 3.08 yukledım cihazımı tanımıyor (l920) ne yapmam gerek bugun kafaya koydum yukluycem amberi yoksa uyku haram onerilerinizi beklyorum

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
programı açtıktan sonra takın pc ye

dakamon

dakamon

Üye
Olmuyorsa olmuyor bende de oldu valla çözüm yok o bilgisayar için. Ya işletim sisteminden kaynaklı yada başka bir şey. Başka bi bilgisayarda dene :) ben kendi bilgisayarımda tanıtamadım abimin bilgisayarında tanıtabildim :)

cmptrengineer

Üye
Olmuyorsa olmuyor bende de oldu valla çözüm yok o bilgisayar için. Ya işletim sisteminden kaynaklı yada başka bir şey. Başka bi bilgisayarda dene :) ben kendi bilgisayarımda tanıtamadım abimin bilgisayarında tanıtabildim :)

sıkıntı yok dediğimi yaptım ambersiz uyumadım bu gece :yuru

csH

csH

Üye
Hayirli olsn o zmn otaci pek kalmadi herhalde:D

respection123

Üye
Vay be arkadaş ne güncelleme ki o kadar geç veriyorlar. Bu Amberin Üzerine Öykü Roman Yazılır ha :kop: 720 ve 520 Kardeşler! :D

komando04

komando04

Üye
gelir gelir de niye geç gelir onu anlamadık ama dağıtıldığı kesin

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Banda geldi biraz önce bi yenilik geldiimi hız olsun tema olsun başka şeyler flan ?

komando04

komando04

Üye
Banda geldi biraz önce bi yenilik geldiimi hız olsun tema olsun başka şeyler flan ?

sen ota güncellemesini yapmamıştın zannedersem gdr2 sadece,amberle beraber verilmedi boyutu 1.30 gb filan 10gün önce filan geldi

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
nasıl yapılıyosa yapayım pek çözemedim bu telefonuda :/

respection123

Üye
Konu Başlığına 620 De Ekleyebilirsniz.

blackcemre

Üye
Konu Başlığına 620 De Ekleyebilirsniz.

ama ben açtım kounuyu bide bu lumia 920 sorununu Nokia'ya live support ile bildireceğim amberi ota'dan indirenler hakkında kısmını bana screenshot yapabilir mi acil???????????

respection123

Üye
ama ben açtım kounuyu bide bu lumia 920 sorununu Nokia'ya live support ile bildireceğim amberi ota'dan indirenler hakkında kısmını bana screenshot yapabilir mi acil???????????
Bende 720 Var Yane Amberi Güncelleyemiyorum :)

cmptrengineer

Üye
Amber güncellemesiyle gelen arka planlardan bazılarını kullanamıyorum seçince direk ayarlara dönüyorum ve kilit ekranında bir değişim olmuyor böyle bir sorun yaşayan var mı çözümü nedir veya o resimlere erişeceğim link var mı?

- - - Eklendi - - -

Amber güncellemesiyle gelen arka planlardan bazılarını kullanamıyorum seçince direk ayarlara dönüyorum ve kilit ekranında bir değişim olmuyor böyle bir sorun yaşayan var mı çözümü nedir veya o resimlere erişeceğim link var mı?

Üst Alt