Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla Cumhur'da giderse sizin işiniz zor OTA'cılar :D:islik

blackcemre

Üye
OTA'yı beklemenin manası ne?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Valla Cumhur'da giderse sizin işiniz zor OTA'cılar :D:islik

Aynen ;)

Ben muhtemelen eylül sonuna kadar seve seve bekleyeceğim, çünkü rahat bir vaktim olmayacak gibi duruyor.

Ama olursa dediğim gibi ROM'um USB'nin ucunda :good:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

cmptrengineer

Üye
Sonuna kadar direnecektim sonra sıkıldığımı ve aldatıldığımı farkettim!! Nsu.dan yükliiim ddm Nokia suite.in linkini bile bulamadım bu konu içinde çok link vardıda simdi kim sayfa sayfa arıycak paşa paşa ota.yı beklemeye devam gerçi ben artık vazgeçtim beklemiyorum ama olsun gelsin yine de

ihsahin01

ihsahin01

Üye
ya arkadaşlar güncellemeden sonra şarj çok gider oldu androide döndü tel yarım gün gitmiyor kullanınca çok can sıkıcı, ekran parlaklığı orta, arka planda sadece whatsapp veri bağlantısı açık bide ekran kilit saati kapalı 7-8 saat gidiyor. Twitter face whatsapp arada bi kamera kullanıyorum o da 7-8 kez 5er dakkalığına girip çıkıyorum.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
NSU Güncellemenin arkasından telefon sıfırlandığı için telefonunuza yeniden şarj kalibrasyonu yapmanız gerekiyor olabilir. Yaptınız mı bilmiyorum ancak telefonun şarjı bitene kadar ilk gün bekleyip, şarj bitince bir 6 saat kadar (şarjı 3 saat içinde dolar ama bir 3 saatte bizden olsun) bekletmek, arkasından ertesi 3 şarj da da kademeli olarak bu bekleme süresini düşürmek doğru bir kalibrasyon yöntemi diye biliyorum. Telefonun pili de birkaç gün içinde yavaştan düzene giriyor ve 1 günü aşmaya başlıyor, benim telefon şu an 1.5 gün dayanıyor. (Tabi oyun meraklısı olmayan ve şebeke netini çok fazla kullanmayan biri olarak).

• Beğen
Tepkiler: ihsahin01
ihsahin01

ihsahin01

Üye
Haklısın çok mantıklı :hmmm bugünden denemeye başlayım :oke::tşk:

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar ekran saatini nasıl aktif hale getiriyoruz bulamadımsa

recep288

recep288

Üye
bende otadan bekliyorum gerçi amber eksik oldu datasencesiz ama gelir yakında :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
benim için farketmiyor gelmesi zaten cihazda kvk da ne güncelleme geliyor nede kvk daki cihazım böyle daha güzel be lumian mı var derdin var misali oh be ne rahatmış gelir gelmez en geç 10 gün sonra tekrar yollayacam nede olsa sorun yine devam edecek

dakamon

dakamon

Üye
Videolar silinmiş

respection123

Üye
video açılmıyor

dakamon

dakamon

Üye
Aferin....

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Burası bir forum paylaştığınız videoya dikkat ediniz.Neyi anlatmak istiyorsanız forum kuralları çerçevesinde paylaşınız tekrarında ceza alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
hasansen_83

hasansen_83

Üye
620 ye guncelleme gelmedi değilmi hala

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bugün NL925'i inceledim ve hayran kaldım ama nedense beyazına vuruldum.

Ayrıca artık OTA'yı beklemek her zamankinden daha zor olacak :good:

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
925 çok hoş bende inceledim bugün, ben,m 920 ile yan yana getirdim ve amoled ekran siyahı resmen siyah gösteriyor ya. Tipi de çok hoş telefonun

Üst Alt