Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

KaraKral1907

KaraKral1907

Üye
arkdaşlar lumia 920 kullanıyorum ama güncelleme gelmedi bana sürekli bakıyorum güncel diyo acaba herkese Bi anda mı yok grup grup mu gönderiliyor bu bilgisi olan var mı yada telini güncelleyemeyen???
Bence de başlık değişmeli,çünki L920 ye hala ota dan güncelleme gelmedi.
evet arkadaşım bana da hala gelmedi otuden sebebini bilmiyorum bende kendm guncellemedm onu bekliyordum

sekajmer

sekajmer

Üye
Nokia'nın sözü var amber eylül sonuna kadar tüm lumialara verilmiş olacak diye bence sabırlı olun şunun şurasında ne kadar kaldı ki 3 te 1 i yani max 10 gün

nargo

nargo

Üye
    Konu Sahibi
başka güncelleme alan varmı arkadaşlar bazılarına gelmiş yüklemişler galiba Lumia 920 Türkcell

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Benim hala güncel diyor gelmedi bi türlü şu amber

nargo

nargo

Üye
    Konu Sahibi
Nokia bugün Facebook hesabında lumia 520 620 ve 820 için Amber güncellemesini ota dan indirilebilir diğer cihazlar için çok yakında denildi

turbocore35

turbocore35

Üye
nokia bu ara çosmaya çalışıyor ama batıyor :D okadar altyapıları var aylarca küçük bi güncelleme için beklettiler mubarekler :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
adamlar kusursuz yapmaya çalışıyorlar bakın ıos 7ye hemen güvenlik sorunu ortaya çıktı.Yukleyenlerin kişisel bilgilerinin çalınma ihtimalı dahada yükselmiş ios7ye ek güncellemeyle bu açığı kapatmaya çalışacaklar

themardinli

themardinli

Üye
Gelmişti bir ara kaldırıldı

themardinli

themardinli

Üye
Gelmişti bir ara kaldırıldı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben güncelleme yi zaten nsu dan yaptım,ama otayıda beklemiyor değilim hani,belki ufak tefek farklı şeyler vardır diye:)

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
şu an kontrol ettim ota gelmemiş banada bekliyoruz artık :)

Son düzenleme:
canfes

canfes

Üye
arkadaşlar lumia 920'ye güncelleme geldiğinde flaş haber olarak başlık atın lütfen. :yuru

nargo

nargo

Üye
    Konu Sahibi
ota geldi sonunda beyler 920 beyaz Türkcellbenden başka ota cı kalmamış galiba beyler kimseden ses çıkmadı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ota geldi beyler hayırlı olsun

nargo

nargo

Üye
    Konu Sahibi
evet geldi sonunda

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nihayet, hadi gözümüz aydın

4MaGuS

4MaGuS

Üye
güncellemede telefonu kurcalamyın ben biraz kurcaladım ayarlarda biraz sapıtıyor gibi veya ben yanlış giriyom heyecandan neyse az sabredin

nargo

nargo

Üye
    Konu Sahibi
ben indiremiyorum şarjım az indiren varmı beyler

Üst Alt