ardacumhur
Üye
925 çok hoş bende inceledim bugün, ben,m 920 ile yan yana getirdim ve amoled ekran siyahı resmen siyah gösteriyor ya. Tipi de çok hoş telefonun
kesinlikle siyah konusunda bir adım önde olmuş

925 çok hoş bende inceledim bugün, ben,m 920 ile yan yana getirdim ve amoled ekran siyahı resmen siyah gösteriyor ya. Tipi de çok hoş telefonun

Burası bir forum paylaştığınız videoya dikkat ediniz.Neyi anlatmak istiyorsanız forum kuralları çerçevesinde paylaşınız tekrarında ceza alırsınız.
programı açtıktan sonra takın pc ye
olmuyorOlmuyorsa olmuyor bende de oldu valla çözüm yok o bilgisayar için. Ya işletim sisteminden kaynaklı yada başka bir şey. Başka bi bilgisayarda deneben kendi bilgisayarımda tanıtamadım abimin bilgisayarında tanıtabildim
![]()

Hayirli olsn o zmn otaci pek kalmadi herhalde![]()

sıkıntı yok dediğimi yaptım ambersiz uyumadım bu gece![]()
Banda geldi biraz önce bi yenilik geldiimi hız olsun tema olsun başka şeyler flan ?
http://www.maxicep.com/windows-phon...-lumialara-dead-flas-nasil-atilir-828481.html bu konuda anlatılanları dıkkatlıce anla ve birebir uygula ben oyle yaptım işe yaradı çok iyi anlatmıs konuyu acan arkadas sağolsnamber güncellemesi konusunda yardımcı olurmusun ınternalerror hatası aldım bende yükleyemedim?
Konu Başlığına 620 De Ekleyebilirsniz.
Bende 720 Var Yane Amberi Güncelleyemiyorumama ben açtım kounuyu bide bu lumia 920 sorununu Nokia'ya live support ile bildireceğim amberi ota'dan indirenler hakkında kısmını bana screenshot yapabilir mi acil???????????