Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
herkes bırakabilir ama ben wifimin son damlasına kadar direneceğim abi gökçen abi forumda tek bir otacı kalsa oda ben olacam bu gidişle heralde :ehe :kop2:

- - - Eklendi - - -

telefonuma bi gram bile flash vurmayacağıma yeminim var ulen :D

Bende öyle diyordum Murat ama baktım ki beklersem çok uzun sürecek çünki diğer mesaj da yazdığın gibi bırak güncellemeyi adını bile bilmiyorlar

Murat Alper

Murat Alper

Üye

Bende öyle diyordum Murat ama baktım ki beklersem çok uzun sürecek çünki diğer mesaj da yazdığın gibi bırak güncellemeyi adını bile bilmiyorlar
eee diğer mesaj hangisiydi bi hatırlatabilirmisin acaba unuttumda :D :hmmm

enessrsy

enessrsy

Üye
Amber ilk çıktığında yüklemek istemiştim fakat yükleme işlemi yarım kalmış, telefon kilitlenmişti ve servise götürmek zorunda kalmıştım. Serviste de amber yüklemediler elbette o zaman. Şimdi tekrardan NSU'dan yüklemeye korkuyorum tekrardan kilitlenir diye. Kısacası OTA bekleyenlerdenim bende.

respection123

Üye
Amber ilk çıktığında yüklemek istemiştim fakat yükleme işlemi yarım kalmış, telefon kilitlenmişti ve servise götürmek zorunda kalmıştım. Serviste de amber yüklemediler elbette o zaman. Şimdi tekrardan NSU'dan yüklemeye korkuyorum tekrardan kilitlenir diye. Kısacası OTA bekleyenlerdenim bende.
Nasıl Kilitleniyor :hmmm Symibanda Toplasan 150 Defa Flash Attım Cfw İçin :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bekle bekle nereye kadar artık bende amber liyim:)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
eee diğer mesaj hangisiydi bi hatırlatabilirmisin acaba unuttumda :D :hmmm

Normaldir sen yazmamışsın kusura bakma gökçen den almışsın şu bir önceki sayfadaki müşteri temsilcisi amber diyince anlamadım diyor ya ben sen yazdın nsandım dikkat etmemişim :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Geri yüklemede uygulamaların yarısını geri yuklemedi hata diyor yeniden deniyorum yine aynı ne yapmam gerek

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Geri yüklemede uygulamaların yarısını geri yuklemedi hata diyor yeniden deniyorum yine aynı ne yapmam gerek

ilgilenmeniz gerekiyor yazdiginda uzerine basili tutup yuklemeyi iptal et ve magazadan tekrar yukle.

chethin

chethin

Üye
Beyler Resmi amber güncellemesi otadan yayınlanırsa haber verirseniz sevinirim.Birde tahmini kaç günü bulur gelmesi.

eRdaL.

eRdaL.

Üye

ilgilenmeniz gerekiyor yazdiginda uzerine basili tutup yuklemeyi iptal et ve magazadan tekrar yukle.

tsk ler biraz uğraşacağız demekki:)

ya ben uygulamalara hiç bakmamıştım hepsi yüklenmiş ama mağazada hatalı olarak kalmış

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar size bir sorum olucak şimdi bende Lumia 920 var ve bunla gelen skydriive var 8gb ben onu nasıl kullanacagım normalde zaten her hangi bir hesapla girersem 7gb veriyor ancak bize birde 8gb eklenirse 15gb doppolama alanımız olması gerekiyor bunun için neler yapmam gerekiyor skydrive kodu arıyorum kutuda ancak öyle bir şey yok gibi

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sabrım azalmaya başladı, sabrımın azalış ivmesiyle aynı şekilde iş yoğunluğum da azalırsa :bye2:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
direnen son otacı ben olacağım:ehe

komando04

komando04

Üye
bende

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ne demişler, savaşma sev.. ee şey NSUşşşşş. :P

KenanK

KenanK

Üye
umarım yarın geri kalan modellere verirler... :)

Üst Alt