Nokia Asha 501 de MeeGo esintileri

Sponsorlu Bağlantılar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
serdar geyik mi yapiyosun yoksa birakacakmisin sende?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Atıfta bulunuyor :D ben biliyorum niye öyle dediğini :)

pRime.

pRime.

Üye
Yok bırakmıyorum arkadaşlar. Ayrıca n9'a gerçek bir alternatif çıkmadığı sürece de bırakmam.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Yok bırakmıyorum arkadaşlar. Ayrıca n9'a gerçek bir alternatif çıkmadığı sürece de bırakmam.

belli olmaz symbian'a donebilirim belki ben 808 ile. bir arkadasim var n9'u aldigim gun o da gitti 808 aldi. simdilik dusunmesemde hem ondan teklifim var, hemde annem begendi cihazimi. gorunus olarak halen cok temiz, turkiyeye geldiginde asha501 ve netbook karsilginda ona verebilirim anneme n9'u :) forumu birakmam ama n9'u birakabilirim.

scorpion11

scorpion11

Üye
    Konu Sahibi

belli olmaz symbian'a donebilirim belki ben 808 ile. bir arkadasim var n9'u aldigim gun o da gitti 808 aldi. simdilik dusunmesemde hem ondan teklifim var, hemde annem begendi cihazimi. gorunus olarak halen cok temiz, turkiyeye geldiginde asha501 ve netbook karsilginda ona verebilirim anneme n9'u :) forumu birakmam ama n9'u birakabilirim.

bir daha düşün:ehe

pRime.

pRime.

Üye
808 her ne kadar guzel olsa da artik symbiana donemem. Potansiyeli bilinmemis, harcanmis bir isletim sistemi.
N9 en azindan hala gelistirici destegine sahip yalniz birakilmadi.

scorpion11

scorpion11

Üye
    Konu Sahibi
808 her ne kadar guzel olsa da artik symbiana donemem. Potansiyeli bilinmemis, harcanmis bir isletim sistemi.
N9 en azindan hala gelistirici destegine sahip yalniz birakilmadi.

Ben de symbian'a dönmem artık.Tamam 808 kamera gerçekten iyi ama sistemi artık ömrünü tamamladı.İnternette ggezinmek tam bir işkence zaten.N9'la yola devam.Bu arada şuna bir destek verelim.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bir daha düşün:ehe

halen n9 diyorum ve ekliyorum symbian'in neredeyse tum surumlerini kullandim. symbian hep ayni symbian oldu benim icin ama meego hergun farkli, bu sebepten dusunmuyorum :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Yahu ölmüş bir sistemin peşine niye takılıp gidiyonuz alın bir androidli cihaz uçun :D

pRime.

pRime.

Üye
hayır symbianın ömrünü nokia bitirdi. normal koşullarda gayet ömürlü bir sistem.

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];6445230' Alıntı:
Yahu ölmüş bir sistemin peşine niye takılıp gidiyonuz alın bir androidli cihaz uçun :D
al bi galaxy bak keyfine ne kamerayla uğraşcan yok 41miş yok bilmem neymiş :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hayır symbianın ömrünü nokia bitirdi. normal koşullarda gayet ömürlü bir sistem.

- - - Eklendi - - -

meego'ymuş, symbian'mış onlarda kimmiş android varken :D

scorpion11

scorpion11

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];6445691' Alıntı:
android değil dandroid.

pRime.

pRime.

Üye
[ENGİN];6445691' Alıntı:
aynen öyle hem öldü hem bitti hem uygulama yok androidde milyarlarca uygulama var :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
pRime.

pRime.

Üye
bol bol çok çok :D

Seglopsi

Seglopsi

Üye
[ENGİN];6446077' Alıntı:
1 milyara ulaşmadımı henüz :D

1 milyar uygulamasi yoksa android almam. her ne kadar cihazimda 20-30 tanesini, hadi 10'da senden olsun 40 tanesini kullanacak olsam da en onemli sey bir defa magaza. :D

yalansa yalan deyin :)

- - - Eklendi - - -

eger birgun android cihaz alirsam bu kesinlikle nexus serisinden bisey veya nexus donanimina sahip bir cihaz olur. ozellikle galaxy felan almam. :)

veya saglam donanimli ve bootkilidi acik olan cihaz olursa tercihim kesin o olur. ama android halen dusunmuyorum. :)

pRime.

pRime.

Üye
ben alırsam samsung alırım çünkü açık ara en iyi android cihazlarını samsung yapıyor ama ondan önce sailfish ne yapacak ona bakacağım ayrıca nokia stephen elop'tan kurtulabilir ballmer yerine en güçlü ceo adayı olarak görülüyor ms için. Nokia için kurtuluş yolu olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Üst Alt