Şaka yapıyordur ya.Serdar bu forumun demirbaşıdır.serdar geyik mi yapiyosun yoksa birakacakmisin sende?

Şaka yapıyordur ya.Serdar bu forumun demirbaşıdır.![]()
Yok bırakmıyorum arkadaşlar. Ayrıca n9'a gerçek bir alternatif çıkmadığı sürece de bırakmam.
forumu birakmam ama n9'u birakabilirim.
belli olmaz symbian'a donebilirim belki ben 808 ile. bir arkadasim var n9'u aldigim gun o da gitti 808 aldi. simdilik dusunmesemde hem ondan teklifim var, hemde annem begendi cihazimi. gorunus olarak halen cok temiz, turkiyeye geldiginde asha501 ve netbook karsilginda ona verebilirim anneme n9'uforumu birakmam ama n9'u birakabilirim.
808 her ne kadar guzel olsa da artik symbiana donemem. Potansiyeli bilinmemis, harcanmis bir isletim sistemi.
N9 en azindan hala gelistirici destegine sahip yalniz birakilmadi.
bir daha düşün
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

al bi galaxy bak keyfine ne kamerayla uğraşcan yok 41miş yok bilmem neymiş[ENGİN];6445230' Alıntı:Yahu ölmüş bir sistemin peşine niye takılıp gidiyonuz alın bir androidli cihaz uçun![]()

meego'ymuş, symbian'mış onlarda kimmiş android varkenhayır symbianın ömrünü nokia bitirdi. normal koşullarda gayet ömürlü bir sistem.
- - - Eklendi - - -
al bi galaxy bak keyfine ne kamerayla uğraşcan yok 41miş yok bilmem neymiş![]()

android değil dandroid.[ENGİN];6445691' Alıntı:meego'ymuş, symbian'mış onlarda kimmiş android varken![]()
aynen öyle hem öldü hem bitti hem uygulama yok androidde milyarlarca uygulama var[ENGİN];6445691' Alıntı:meego'ymuş, symbian'mış onlarda kimmiş android varken![]()

milyarlarca?aynen öyle hem öldü hem bitti hem uygulama yok androidde milyarlarca uygulama var![]()

1 milyara ulaşmadımı henüzmilyarlarca?
![]()

[ENGİN];6446077' Alıntı:1 milyara ulaşmadımı henüz![]()

al bi galaxy bak keyfine ne kamerayla uğraşcan yok 41miş yok bilmem neymiş![]()