Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
"bunu" derken kastettiğin kernel mi ? bu arada lite rom 5 para etmez bırak bu işleri :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
evet bari performansı kurmucaksan judos yükle o daha iyi

crazy070707

Üye
ya yok ben performansı kurcam da işte lite rom üstüne kursam sıkıntı olur mu diyorum

- - - Eklendi - - -

"bunu" derken kastettiğin kernel mi ? bu arada lite rom 5 para etmez bırak bu işleri :)
bunu derken performans romunu diyorum ya :)

The Shadow

The Shadow

Üye
ya yok ben performansı kurcam da işte lite rom üstüne kursam sıkıntı olur mu diyorum

- - - Eklendi - - -

bunu derken performans romunu diyorum ya :)
bak kardeşim sen once bi tr jb yükle custom rom üzerine tekrar custom rom kurunca half brick oluyor genelde bekle ozelden atacam sana

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
az kullanilmis sandisk 32 gb class 10 hafiza
karti var arkadasta alayimmi az kullandi
ipad aldi simdi satio 40 a verim diyo ?

The Thoth

The Thoth

Üye
Dün teknosadan aldığım galaxy w'yi iade edip yerine ace 2'yi aldım. Cuma günü gelecek telefonum. Bütün forumları inceledim ve hepsinde Ace 2'nin galaxy w'den üstün olduğunu söylediler. Bakalım telefonu elime alınca göreceğim nasıl olduğunu :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Dün teknosadan aldığım galaxy w'yi iade edip yerine ace 2'yi aldım. Cuma günü gelecek telefonum. Bütün forumları inceledim ve hepsinde Ace 2'nin galaxy w'den üstün olduğunu söylediler. Bakalım telefonu elime alınca göreceğim nasıl olduğunu :)
tabii ki W den üstün :ehe ama hazır W yi vermişken daha iyi bir telefon alaydın ilerde bundan da sıkılırsın :oke: yine de hayirli olsun :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye

hayırlı olsun :naughty:

Sarangni

Sarangni

Üye

Kesinlikle çok üstün. Arkadaş Wonder var Hatun da Ace 2 ikinci sinide stok rom ile test ettim. Arada dağlar kadar fark var çünkü Ace 2 donanım olarak daha iyi. Ekran da 4" olsa süper olacakmış.

Hayırlı olsun güzel tercih.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
arkadaşlar gb ye rom arayanlar yeni bir rom çıkmış bende indiriyorum denicem paylaşmak istedim belki yüklemek isteyenler olur hiçbi hata olmadgını sölemiş yapan ama bakalım:islik

The Shadow

The Shadow

Üye
arkadaşlar gb ye rom arayanlar yeni bir rom çıkmış bende indiriyorum denicem paylaşmak istedim belki yüklemek isteyenler olur hiçbi hata olmadgını sölemiş yapan ama bakalım:islik

nasıl güzelmi ben denemeyi düşünmüyorum ama stabilse denerim :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
daha inio denicem güzele benzio nedense jb den sklıyorum ben zaten gb ye dönmeyi düşünüyodum buda bahanesi oldu bunu yüklerim stabilse root + hafızayı değiştirim hafıza kartınıda alınca değmeyin keyfime :oke:

The Shadow

The Shadow

Üye
daha inio denicem güzele benzio nedense jb den sklıyorum ben zaten gb ye dönmeyi düşünüyodum buda bahanesi oldu bunu yüklerim stabilse root + hafızayı değiştirim hafıza kartınıda alınca değmeyin keyfime :oke:
tolga gibi rom yapmayı bilsem şu anki en iyi gb romu olurdu :D gerçekten şu an telefon hızdan geçilmiyor yalnız ateş gibi cebine atsan bacakların kızarır :D

- - - Eklendi - - -

bu arada romda hangi programların bulunduğuna dikkat et custom romlar nedense stocklara gore daha çok ram kullanıyor

- - - Eklendi - - -

ve son olarak kadir romu kurunca kilit ekranından screenshot atabilirmisin :) romun kendisinden çok kilit ekranıyla ilgileniyorum :ehe

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye

tolga gibi rom yapmayı bilsem şu anki en iyi gb romu olurdu :D gerçekten şu an telefon hızdan geçilmiyor yalnız ateş gibi cebine atsan bacakların kızarır :D

- - - Eklendi - - -

bu arada romda hangi programların bulunduğuna dikkat et custom romlar nedense stocklara gore daha çok ram kullanıyor

- - - Eklendi - - -

ve son olarak kadir romu kurunca kilit ekranından screenshot atabilirmisin :) romun kendisinden çok kilit ekranıyla ilgileniyorum :ehe

1)hangi romu kulanıyon şuan emirhan?_

2) hiç dikat etmmiştim rame :naughty:

3) tabiki ama neden bu ilgi :d:

evet süren başladı her soru 33 puan :alkis

The Shadow

The Shadow

Üye
1)hangi romu kulanıyon şuan emirhan?_

2) hiç dikat etmmiştim rame :naughty:

3) tabiki ama neden bu ilgi :d:

evet süren başladı her soru 33 puan :alkis
:D

1- tr gb stock rom

2- bu soru muydu ? :D

3- can sıkıntısı ve de kilit ekranı tasarımları hoşuma gidiyor :ehe

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye

:D

1- tr gb stock rom

2- bu soru muydu ? :D

3- can sıkıntısı ve de kilit ekranı tasarımları hoşuma gidiyor :ehe

belşten puan işte :) nyse indi gb yi kurup denicemde ben ex kerneli flashlamadan cwm yi yapamaz mıyım gb de ?

The Shadow

The Shadow

Üye

Üst Alt