bunu derken performans romunu diyorum ya"bunu" derken kastettiğin kernel mi ? bu arada lite rom 5 para etmez bırak bu işleri![]()

bak kardeşim sen once bi tr jb yükle custom rom üzerine tekrar custom rom kurunca half brick oluyor genelde bekle ozelden atacam sanaya yok ben performansı kurcam da işte lite rom üstüne kursam sıkıntı olur mu diyorum
- - - Eklendi - - -
bunu derken performans romunu diyorum ya![]()
bence alaz kullanilmis sandisk 32 gb class 10 hafiza
karti var arkadasta alayimmi az kullandi
ipad aldi simdi satio 40 a verim diyo ?

bence al![]()

banada uygun geldi sıfırları 70 ten başlıo alayımnda hafıza değiştirp oyunları yükliyim![]()

tabii ki W den üstünDün teknosadan aldığım galaxy w'yi iade edip yerine ace 2'yi aldım. Cuma günü gelecek telefonum. Bütün forumları inceledim ve hepsinde Ace 2'nin galaxy w'den üstün olduğunu söylediler. Bakalım telefonu elime alınca göreceğim nasıl olduğunu![]()
ama hazır W yi vermişken daha iyi bir telefon alaydın ilerde bundan da sıkılırsın
yine de hayirli olsun 
Dün teknosadan aldığım galaxy w'yi iade edip yerine ace 2'yi aldım. Cuma günü gelecek telefonum. Bütün forumları inceledim ve hepsinde Ace 2'nin galaxy w'den üstün olduğunu söylediler. Bakalım telefonu elime alınca göreceğim nasıl olduğunu![]()

Dün teknosadan aldığım galaxy w'yi iade edip yerine ace 2'yi aldım. Cuma günü gelecek telefonum. Bütün forumları inceledim ve hepsinde Ace 2'nin galaxy w'den üstün olduğunu söylediler. Bakalım telefonu elime alınca göreceğim nasıl olduğunu![]()
nasıl güzelmi ben denemeyi düşünmüyorum ama stabilse denerimarkadaşlar gb ye rom arayanlar yeni bir rom çıkmış bende indiriyorum denicem paylaşmak istedim belki yüklemek isteyenler olur hiçbi hata olmadgını sölemiş yapan ama bakalım![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

tolga gibi rom yapmayı bilsem şu anki en iyi gb romu olurdudaha inio denicem güzele benzio nedense jb den sklıyorum ben zaten gb ye dönmeyi düşünüyodum buda bahanesi oldu bunu yüklerim stabilse root + hafızayı değiştirim hafıza kartınıda alınca değmeyin keyfime![]()
gerçekten şu an telefon hızdan geçilmiyor yalnız ateş gibi cebine atsan bacakların kızarır 
romun kendisinden çok kilit ekranıyla ilgileniyorum 
tolga gibi rom yapmayı bilsem şu anki en iyi gb romu olurdugerçekten şu an telefon hızdan geçilmiyor yalnız ateş gibi cebine atsan bacakların kızarır
- - - Eklendi - - -
bu arada romda hangi programların bulunduğuna dikkat et custom romlar nedense stocklara gore daha çok ram kullanıyor
- - - Eklendi - - -
ve son olarak kadir romu kurunca kilit ekranından screenshot atabilirmisinromun kendisinden çok kilit ekranıyla ilgileniyorum
![]()

1)hangi romu kulanıyon şuan emirhan?_
2) hiç dikat etmmiştim rame
3) tabiki ama neden bu ilgi
evet süren başladı her soru 33 puan![]()

1- tr gb stock rom
2- bu soru muydu ?
3- can sıkıntısı ve de kilit ekranı tasarımları hoşuma gidiyor![]()
nyse indi gb yi kurup denicemde ben ex kerneli flashlamadan cwm yi yapamaz mıyım gb de ?yapamazsın diye biliyorum da zaten gb nin en iyi kerneli ex kernelbelşten puan iştenyse indi gb yi kurup denicemde ben ex kerneli flashlamadan cwm yi yapamaz mıyım gb de ?