sakin ol yavaşnyse taamm dr gb yi yüklüyorum en gıcıgıma giden önce rus gb sini sonra türkiye gb sni kurmak
- - - Eklendi - - -
emirhan roma multi demiş yavsak türkçeyi koymamışo yüzden orjin gb en iyisi
dil ayarlarından olmuyor mu ?
)) saygılar..slm millet..aranıza yeni katıldım..galaxy ace 2 2,3,6 sürümlü bi telefonum var..çokta anlamıyorum aslında bu zımbırtıdan ama bi kaç soru sorsam sizlerede telefon bozukmu deyilmi anlasam..telefonun hoporlor sesi en yüksekte olmasına ragmen az cıkıyo baya bi..müzik dinlemek imkansız denecek kadar..bu böyle normal mi azmı çıkar bunların sesi böyle..önce e250 vardı bundan çok baskındı..diğer sorumda diyolarki yorumlarda şarzı oynarsan1,5 2 gün normalde 3-4 gün diyolar benim telefon 24 saatte nakavt oluyo..bu telefon bozukmu yav..sıfır aldım ama netten..garntiye gönderiyimmi sizce..bi cevaplarsanız gadalarınızı alırım..)) saygılar..
Hayırdır ne oldu![]()
![]()

aynı sorunu bende yaşamıştım bana da oyle geliyodu çünkü bende e250 den ace 2 ye geçtimslm millet..aranıza yeni katıldım..galaxy ace 2 2,3,6 sürümlü bi telefonum var..çokta anlamıyorum aslında bu zımbırtıdan ama bi kaç soru sorsam sizlerede telefon bozukmu deyilmi anlasam..telefonun hoporlor sesi en yüksekte olmasına ragmen az cıkıyo baya bi..müzik dinlemek imkansız denecek kadar..bu böyle normal mi azmı çıkar bunların sesi böyle..önce e250 vardı bundan çok baskındı..diğer sorumda diyolarki yorumlarda şarzı oynarsan1,5 2 gün normalde 3-4 gün diyolar benim telefon 24 saatte nakavt oluyo..bu telefon bozukmu yav..sıfır aldım ama netten..garntiye gönderiyimmi sizce..bi cevaplarsanız gadalarınızı alırım..)) saygılar..

biraz kullanınca geçiyor olması lazım aynı şey bende de oluyorduPerfonmance rom kullaniyorum tolga ama klavyede ara sıra kasmalar var neden romu rus jb üstüne kurdum. Bazende ekran kilitleniyor dokunmatik yanıt vermiyor.

biraz kullanınca geçiyor olması lazım aynı şey bende de oluyordu
- - - Eklendi - - -
mesela ilk başlarda home tuşuna basınca kilit ekranı geç geliyodu ama 1-2 saat sonra düzeldi![]()
evet öyle ama rus jb de de çalışıyorPerformance Rom -TÜRKİYE- romu üzerine kurulmuştur.
bi ara canım sıkıldı denedim 
))Perfonmance romun yenisi cikacak mi
caduceus kardeş sağol cevabınız için..ya bugün iyice gıcıklandım telefondan..actım arka kapağını hoporlorün önünde metal bi plaka var baktım o gevşek parmağımla oynatıyorum ses bi çoğalıyo bi azalıyo..bazen de cızırtı yapıyo böyle problemi olan varmı aceba..gittim samsung teknik servisine anlattım olayı..dediler içini açmamız lazım.dedimki basit bi problem gibi ama bi bakamazmısınız hemen dediler açmadan olmaz..eeee..1 haftada anca teslim ederiz diyolar..demekki neymiş..benim gibi olanlar oluyomuş diye düşündüm..yani bu tür arızalarla karşılaşıyolar gibi bi halleri vardı..eee.. ne dersin deldiriyimmi garantisini..bide buna cevap verirseniz arkadaşlar..bu forum cıncık...))