General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

cunun08

Üye
Arkadaşlar dosya şifreleme nasıl oluyor bu telefonda. Bilgi verir misiniz. Birde şarjım çabuk bitiyor. Gereksiz uygulamalar falan kapalı. Parlaklık orta seviyede. Şarjımın uzun süre dayanması için ne yapmalıyım.

kerem28yuksel

Üye
merhaba arkadaşlarbir alışveriş sitesinden GM discovery sipariş verdim ama arkadaşlar bu telefonun TÜRKÇE olmadığını söylediler. Doğru mudur?yabancı dilim olmamasından sıkıntıya düştüm. eğer tr değilse nasıl tr yaparım?saygılarımla...

cok az ingilizce ama yakında tr olucak :oke:

Buğra

Buğra

Admin
Telefonda toplasak 5-6 cunle ingilizce yer var kj onlarda ornegin ses yazacagina sound yazmia o sekilde ufak ama guncelleme gelecek merak etmeyin

berberoglu70

Üye
teşekkürler arkadaşlar içimi ferahlattınız hayırlı geceler

KayraBey

KayraBey

Üye
2 gün önce bir arkadaş aldı tamamen Türkçe olduğunu söyledi.

kerem28yuksel

Üye

Evet suan guncelleme var telefonu garantiye goturun guncelliyorlar ama dagitmaya baslamadilar guncellemeyi.

Guncelleten arkadaslar tamamen turkce demisti

1-2 haftaya yayınlayacaklar...

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Sürekli 1-2 haftaya geliyo deniyo ama sonuçsuz :)

yeauw

yeauw

Üye
buğra arkadaşım teli yarın spariş etmeyi düşünüyorum teli root yapmakla ilgili bi konu açarmısın rootsuz ve custom romsuz tel kullanmayı pek sevmem :))

Buğra

Buğra

Admin
buğra arkadaşım teli yarın spariş etmeyi düşünüyorum teli root yapmakla ilgili bi konu açarmısın rootsuz ve custom romsuz tel kullanmayı pek sevmem :))

Telefonu aldiginizda sorununuz olursa ozel mesj atin bana ben size link verecegim anlatim vs var :)

• Beğen
Tepkiler: yeauw
yeauw

yeauw

Üye
hocam ben beats lı tel kullanıyom bide walkman ve clear audioile birleştirince mükemmel oldu sen şimdi bi denesene bi port edilmiş beats modları var bu teli alırsa custom rom işine başlarım inş. .D

cunun08

Üye
Arkadaşlar dosya şifreleme nasıl oluyor bu telefonda. Bilgi verir misiniz. Birde şarjım çabuk bitiyor. Gereksiz uygulamalar falan kapalı. Parlaklık orta seviyede. Şarjımın uzun süre dayanması için ne yapmalıyım.

Arkadaşlar yardımcı olacak yok mu

06kubilay06

06kubilay06

Üye
KILIF ARAYANLAR İÇİN ;
BEN BU KILIFI ALDIM AZ ONCE KARGOYLA GELDI COK GUZEL VE KULLLANISLI TAVSIYE EDERIM GİTTİ GİDİYORDA DAHA COK URUNU VAR KULLANICININ DIGER URUNLERINDEN BULABILIRSINIZ 2 ADET EKRAN FILMIDE GELDI BEN ÇOK BEGENDIM BILGINIZ OLSUN TABI TELEFON SABAH ITIBARIYLE GARANTIYE ULASMIS YANı KILIF BOSTA BEKLIYOR ARTIK GARANTIDEN GELINCE TAKARIM :d

bensukru

Üye
Arkadaslar bisey dikkatimi cekti. Sarj cihazinda bi isik var. Sarj olurken kirmizi yaniyor. Doldugunda yesil oluyor. Ancak telefonda sarj yuzdesib%100 gosterirken uzun bi sure sarj uzerindeki isik hala kirmizi gosteriyor. Yesil olana kadr cikarmicam sarjdan. Sarjdan cok memnunum cunku. 21 saat gitti resmen harika :))

Üst Alt