Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bence bi nexus a da bak fiyat/perfonmans

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Samxal86

Samxal86

Üye
Arkadaslar ace2 4.1.2 jb guncelemesi icin hangi Samsung kiesi onerirsiniz? Bide pcde kies den baska pro gereklimi? Link verirseniz super olur.

- - - Eklendi - - -

Sende Ace2 yi terkediyosun ha :D Sıra sıra herkes dökülüyo :)

Napalim ace2 yetmiyor artiq gelicek ay bende s4 veya note 2 yi dusunuyorum sen hangisini onerirsin?. Bide duyduguma gore s4 oyun datalarini direk sd karta yazmak mumkunmus?

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bakalim ayarlayablirsem para dsunuyorum ama zor gbi ogrenci adamiz nede olsa gurbet elde para degerli oluo :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Evet bende bıktım ace 2 den yok donma yok kasma yok berbat kamera küçücük ekran :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Kucuk ekran cok sıkıyo adami
aynen :)

- - - Eklendi - - -

Sende Ace2 yi terkediyosun ha :D Sıra sıra herkes dökülüyo :)
ben terk edemiyecem :) param olmadığını varsayınca en az 6 ay daha burdayım :(

- - - Eklendi - - -

Evet bende bıktım ace 2 den yok donma yok kasma yok berbat kamera küçücük ekran :D
bende kasma da donma da yok şu an kamerası da idare eder ama ekranı küçücük bu doğru :) Bi de yeni telefon alınca iyi bişeyler alıcam :) her gün rom kurmaktan swap alanı oluşturmaktan vold.fstab dosyası kopyalamaktan ciğerlerim soldu :(

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Nwoempty

Nwoempty

Üye
o bu değil de performance room ne zaman güncelleniyor biz ace 2 de kaldık bari adam gibi kullanalım

crazy070707

Üye

gb ye geri don uzerine jellycream 2.0 custom rom unu kur kasmanın ne anlama geldiğini unutursun :)

- - - Eklendi - - -

hacı jellycream ın görüntüsünü pek beğenmedim şu performance rom u nasıl yüklücem bi detalyı anlatır mısın lütfen

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
kardeşim jb yi kur performans romu indir cwm ile flashla tele

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
kardesim teli recoverye ac orda install sd carddan cwm nin oldgu zipi sec cwm recovry acilcaktr wipe data wipe cache yapican mount a grip unmount data unmount preload unmmount system unmmount cache yapican geri gelip instal from sd cardan romu secicen install deyip yuklucen

crazy070707

Üye
kardesim teli recoverye ac orda install sd carddan cwm nin oldgu zipi sec cwm recovry acilcaktr wipe data wipe cache yapican mount a grip unmount data unmount preload unmmount system unmmount cache yapican geri gelip instal from sd cardan romu secicen install deyip yuklucen
recovery ses açma mıydı kısmamıydı tuşlarda?

- - - Eklendi - - -

bi de şey ikisi de hafıza kartında olacak demi hem rom dosyası hemde cwm

- - - Eklendi - - -

bi de son soru ben daha önce cwm yüklemedim direkt cwm6 yüklesem bi sıkıntı olur mu

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
kardesim ses acma tusu recovery oluyo evet ikiside hafiza kartinda olsun cwm yi zaten her rom yuklemede once acarsin once cwm nin oldgu zip e tikla ayri bi recovry acilacaktr dediklerimi yap sonra instal sd carddan romunu yukle install de yukle sonra reboot yaparsin tel acilirken ace 2 ekraninda braz bekler sonra acilir

- - - Eklendi - - -

kardesim ses acma tusu recovery oluyo evet ikiside hafiza kartinda olsun cwm yi zaten her rom yuklemede once acarsin once cwm nin oldgu zip e tikla ayri bi recovry acilacaktr dediklerimi yap sonra instal sd carddan romunu yukle install de yukle sonra reboot yaparsin tel acilirken ace 2 ekraninda braz bekler sonra acilir

The Shadow

The Shadow

Üye
zaten bilmiyorum ki ayrıca yükledim de demedim internetten fotoğraflarına baktım videolarına baktım illa yüklemek mi gerek.dikkat ettiyse ''görüntüsünü'' dedim

sakin ol bi :bilmm yanlış anlaşılmalar olabilir :)

- - - Eklendi - - -

bi de sana onerim telefona bsc kernel flashla normal kernelden daha hızlı çalışıyor ve içinde cwm de var her zaman cwm flashlamakla uğraşmazsın :oke:

- - - Eklendi - - -

bu arada alıntılarda bi karışıklık olmuş :D :D

crazy070707

Üye
ya abime verdim o ilk rite rom yüklemiş şimdi yüklesek bunu bi sıkıntı olur mu? tamam sakiniz hocam

Üst Alt