evet param olsa htc one alcam ama yok
- - - eklendi - - -
bu arada bu rusya jb si iyimiş ya kasma yok tr gb kadar stabil![]()
Bence bi nexus a da bak fiyat/perfonmans
ama rusya romu güzel
- - - Eklendi - - -
EVT KARDEŞİM BAKTIM NEXUS 4 TE GÜZEL KISMET MESELESİ BAKALIM
Sıra sıra herkes dökülüyo 
Sende Ace2 yi terkediyosun haSıra sıra herkes dökülüyo
![]()
Evet bende bıktım ace 2 den yok donma yok kasma yok berbat kamera küçücük ekran![]()
aynenKucuk ekran cok sıkıyo adami

ben terk edemiyecemSende Ace2 yi terkediyosun haSıra sıra herkes dökülüyo
![]()
param olmadığını varsayınca en az 6 ay daha burdayım 
bende kasma da donma da yok şu an kamerası da idare eder ama ekranı küçücük bu doğruEvet bende bıktım ace 2 den yok donma yok kasma yok berbat kamera küçücük ekran![]()
Bi de yeni telefon alınca iyi bişeyler alıcam
her gün rom kurmaktan swap alanı oluşturmaktan vold.fstab dosyası kopyalamaktan ciğerlerim soldu 
gb ye geri don uzerine jellycream 2.0 custom rom unu kur kasmanın ne anlama geldiğini unutursun
- - - Eklendi - - -
hacı jellycream ın görüntüsünü pek beğenmedim şu performance rom u nasıl yüklücem bi detalyı anlatır mısın lütfen
jb yi kurdum romu da indirip tele attım ama flaslamayı falan bilmiyorum nasıl yapılıyo o?kardeşim jb yi kur performans romu indir cwm ile flashla tele
recovery ses açma mıydı kısmamıydı tuşlarda?kardesim teli recoverye ac orda install sd carddan cwm nin oldgu zipi sec cwm recovry acilcaktr wipe data wipe cache yapican mount a grip unmount data unmount preload unmmount system unmmount cache yapican geri gelip instal from sd cardan romu secicen install deyip yuklucen
bana milleti kekliyosun gibi geldi ama neyse
gb ye geri don uzerine jellycream 2.0 custom rom unu kur kasmanın ne anlama geldiğini unutursun
- - - Eklendi - - -
hacı jellycream ın görüntüsünü pek beğenmedim şu performance rom u nasıl yüklücem bi detalyı anlatır mısın lütfen
flashlamayı bilmeyip de jellycream yükleyeni daha gormedim
![]()
zaten bilmiyorum ki ayrıca yükledim de demedim internetten fotoğraflarına baktım videolarına baktım illa yüklemek mi gerek.dikkat ettiyse ''görüntüsünü'' dedimbana milleti kekliyosun gibi geldi ama neyseflashlamayı bilmeyip de jellycream yükleyeni daha gormedim
![]()
zaten bilmiyorum ki ayrıca yükledim de demedim internetten fotoğraflarına baktım videolarına baktım illa yüklemek mi gerek.dikkat ettiyse ''görüntüsünü'' dedim
tamam gençlik sakin![]()
zaten bilmiyorum ki ayrıca yükledim de demedim internetten fotoğraflarına baktım videolarına baktım illa yüklemek mi gerek.dikkat ettiyse ''görüntüsünü'' dedim
yanlış anlaşılmalar olabilir