Nokia Amber'den sonra "Lumia Bittersweet shimmer” mı geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

muratangin

Üye

Bunlar sorun mudur? "Unlock olmadı" bu nasıl sorundur ki? "1080p desteği gelmedi" gelse ne olacak elimizdeki telefonlar FHD'ye mi gecicek. Lütfen sorun diye belirttiginiz hususları tekrar gözden gecirin.

1080p haklısın ama unlock benim için aşırı büyük bir sorun.Sencede bi dosyalara erişebilsek, özel romlar, temalar yapıp bunları kullanabilsek cokmu ktü olurdu yani ?

Hagios

Hagios

Üye
1080p haklısın ama unlock benim için aşırı büyük bir sorun.Sencede bi dosyalara erişebilsek, özel romlar, temalar yapıp bunları kullanabilsek cokmu ktü olurdu yani ?

İyi ya da kötü olması kişiden kişiye değişir.Sen tema istiyorsun senin için tamam kötü ama başkası telefon güvenliğini düşünür onun içinde iyi bir özellik.Demek bu kişiden kişiye değişen bir şey ve böyle bir şey telefonu alacak birine telefonun bir eksisi gibi gösterilmez.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

işte bu noktada kavram karmaşaşı ortaya cikiyor. Teorik olarak isteklerinde hakli olabilirsin ama "kapalı kaynak kodlu" güvenligi yuksek bir sistem kullandigimizi belirtmek isterim. Kaldı ki bu özel işlemlere vakit ayiran kullanici sayisi genel kullanicilar icin %5 bile degildir. Bu durum ortadayken telefon tercihinde sisteme mudahele edilememesini cihaz ve sistemin eksisi olarak yansitmak bence yanliş.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

marazruno123

Üye
Windowsphone Nokia Lumia ile Kuzey abdde 2.ve diğer yerlerden iyi haberler aldı.Guncelleme hızı ve eksiklerin giderilmesi konusu çözülecektir 2ay içinde

- - - Eklendi - - -

Windowsphone Nokia Lumia ile Kuzey abdde 2.ve diğer yerlerden iyi haberler aldı.Guncelleme hızı ve eksiklerin giderilmesi konusu çözülecektir 2ay içinde

afwerker

afwerker

Üye

Yalnız resimdeki bilgilerde yer alan Feedback to Nokia'nın sürüm numarası Amber'dekinden daha eski.
Amber'de şu an Feedback to Nokia (Nokia'ya Geribildirim) sürüm numarası: 2.5.0.1 :hmmm
Diğerleri ise Amber'deki sürüm numaralarıyla aynı.
Nokiaya geri bildirim :D Güncelleme ile yükseliyor amber yüklerkende versiyon düşüktü ama güncellemeyle yükseliyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben telefonum güven içinde olmasını istiyorum kimse kusura bakmasın ben bu halin devamından yanayım

muratangin

Üye
ÖEY

ÖEY

Üye
Ben de unlock olayına karşıyım. Platformun olabildiğince güvenli olması daha önemli. Bunu şu anda anlamıyor olabilirsiniz ama ileride bir gün başınıza bir iş geldiğinde çok iyi anlarsınız :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Unlock gelmesin çünkü dayanamaz yüklerim ve biz yine bilinçli bir şekilde yükleyeceğiz appları çoğu kişi bilinçsiz olacak ve gelsin virüsler.

kursat99

kursat99

Üye
Diğer konuda dediğim gibi bu güncellemede de (GDR3+Bittersweet Shimmer) Nokia'dan bir kamera uygulaması bekliyorum. Smart Cam, Pro Cam, (Ultra Cam/Perfect Cam...) :D :D

dakamon

dakamon

Üye
Varolan smart cam i biraz daha iyileştirebilirler belki grüntü kalitesi ne bilim daha iyi hareketli foto falan geliştirebilirler. İstediğim performansı alamadım daha

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Smart camera yerleşik camera uygulamasına göre kotu çekiyor çekim ekranına özellik eklenebilir.

kursat99

kursat99

Üye
Ota bi gelse de görsek nasıl bişeymiş :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Diğer konuda dediğim gibi bu güncellemede de (GDR3+Bittersweet Shimmer) Nokia'dan bir kamera uygulaması bekliyorum. Smart Cam, Pro Cam, (Ultra Cam/Perfect Cam...) :D :D

yeni bir kamera uygulaması gelecegini zannetmiyorum ama mevcut uygulamaların sistem ve servislerle entegrasyonu geliştirilecektir. Bir Nokia yetkilisinin sözleriyle:"pureview yaşayan nefes alan bir teknolojidir" Bu baglamda surekli geliltirilen bu teknoloji yeni ozellikler,entegrasyonlar ve algoritmalarla desteklenecektir. Bu da bir kameranın neler yapabilecegini bizlere ilerde daha iyi gosterecektir.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
O değilde şu kamera uygulamalarına geri sayım ile çekim şart arkadaş. :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
O değilde şu kamera uygulamalarına geri sayım ile çekim şart arkadaş. :)

Harici uygulamalarda var, Nokia'nın kendi uygulamalarında yok. :)
O kadar özellik koymalarına rağmen şu özelliği bir koymadılar gitti. :zzz:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Harici uygulamalarda var, Nokia'nın kendi uygulamalarında yok. :)
O kadar özellik koymalarına rağmen şu özelliği bir koymadılar gitti. :zzz:
Aynen, sırf bu yüzden HDR photo camera kullanıyorum, Nokia pro camera'ya bu özellik kesinlikle şart, başka bir şey demiyorum. :evet:

Üst Alt