Nokia Amber'den sonra "Lumia Bittersweet shimmer” mı geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Amber'den sonra "Lumia Bittersweet shimmer” mı geliyor

Dün paylaştıgımız GDR3 haberimizden sonra aynı kaynaklardan sızdırıldıgı iddia edilen yeni bir ekran görüntüsü daha geldi. Ekran görüntüsünden de anlaşılacagı üzere Nokia'nın Amber'den sonra GDR3'le birlikte verecegi firmware güncellemesinin adı:"Lumia Bittersweet shimmer"

NokiaPowerUser'ın haberine göre firmware'in icerigi veya dogruluguyla ilgili herhangi net bir bilgi bulunmuyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çok uzun zaman alır daha Amber bile gelmedi

ÖEY

ÖEY

Üye
Haber için teşekkürler. Gelsin bakalım o da gelsin, onu da bekleriz :D

marazruno123

Üye
Hızlanma konusunda kötüler destek olduk indirme sayısı 6ayda 2milyarın üstüne geçti.
Kontör çevirici ile satın alma olsa market payıda artacak duşunmuyorlarki.Bu arada tum eksiklerin kapatıldığı surum 5yıl içinde gelir :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumia Bittersweet shimmer bu güncelleme adlarını nasıl seçiyorlar çok merak ediyorum :)

:tşk:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Alfabetik gidecek bence ;)

Amber,Bittersweet,C....

enterneoll

enterneoll

Üye
androiddeki gibi isimler seçiliyor

ilk güncelleme Amber
2. güncelleme Bittersweet
baş harflere dikkat bir sonraki güncelleme ''C'' harfi ile başlıyabilir

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bunlar sanki bilerek sızdırılıyor gibi geliyor bana. Yani düşünsenize, Lumiaların eksikleri ve geç kalan güncellemeler yüzünden Lumialarını satıp diğer sistemlere kayan insanlar oldu. Demek ki bu kaçış azımsanmayacak sayılarda oldu. Bunları da mutlaka gerek Nokia, gerek Microsoft araştırıp görüyordur. Belkide bu kaçışların önüne geçmek için bu tarz erken sızdırmalar yapılıyordur. :pro:

• Beğen
Tepkiler: muratangin, Burakkkk250 ve ÖEY

muratangin

Üye
Bunlar sanki bilerek sızdırılıyor gibi geliyor bana. Yani düşünsenize, Lumiaların eksikleri ve geç kalan güncellemeler yüzünden Lumialarını satıp diğer sistemlere kayan insanlar oldu. Demek ki bu kaçış azımsanmayacak sayılarda oldu. Bunları da mutlaka gerek Nokia, gerek Microsoft araştırıp görüyordur. Belkide bu kaçışların önüne geçmek için bu tarz erken sızdırmalar yapılıyordur. :pro:

iyi tespit ama bu güncellemede sızdırılmadan 5 ay sonra gelirse hiçbir şeyi durduramayacak ne yazıkki.Yani benim görüşüm bu.

giray38

giray38

Üye

şöyle de bişey var ama lumia yı bırakan insan telefonunu çöpe atmıyor ki satıyor mutlaka yani Nokia kullanıcı kaybetmiş olmuyor.

COJR3

COJR3

Üye

İnsanlara Lumia'yı sattıran eksiklik ve yazılımsal bozukluklar nelerdir? nişanlıma 520 aldım. Kendime de 920 veya yetişirse 925 almak istiyorum. Henüz WP8'e hakim değilim yeteri kadar. Aydınlatırsanız sevinirim. Boşuna heves etmesem mi?

dakamon

dakamon

Üye
aman abi gelmesin istemez amber amber dediler ahanda rezil olduk bide bu gelirse wp 8.1 i daha önce alırız :D

muratangin

Üye
İnsanlara Lumia'yı sattıran eksiklik ve yazılımsal bozukluklar nelerdir? nişanlıma 520 aldım. Kendime de 920 veya yetişirse 925 almak istiyorum. Henüz WP8'e hakim değilim yeteri kadar. Aydınlatırsanız sevinirim. Boşuna heves etmesem mi?

eksiklikler sistemin sorunu telefon harika.yani buda demek oluyorki telefonu aldıktan yaklaşık 4-5 ay sonra bence bu sorunlar giderilebilir.sorunlara gelirsek;
Bazı uygulamalar eksik
1080p desteği gelmedi
Bildirim sorunu var
Notifi. Center yok
Hızlı ayarlar yok(wifi,bluetooth[3rd programlarla olabilir])
Unlock olmadı(dosyalara erişemezsiniz,dışardan bir uygulama yükleyemezsiniz[developer unlock haric])

şimdilik bana yansıyan sorunlar bunlar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eksiklikler sistemin sorunu telefon harika.yani buda demek oluyorki telefonu aldıktan yaklaşık 4-5 ay sonra bence bu sorunlar giderilebilir.sorunlara gelirsek;

Bazı uygulamalar eksik
1080p desteği gelmedi
Bildirim sorunu var
Notifi. Center yok
Unlock olmadı(dosyalara erişemezsiniz,dışardan bir uygulama yükleyemezsiniz[developer unlock haric])

Bunlar sorun mudur? "Unlock olmadı" bu nasıl sorundur ki? "1080p desteği gelmedi" gelse ne olacak elimizdeki telefonlar FHD'ye mi gecicek. Lütfen sorun diye belirttiginiz hususları tekrar gözden gecirin.

• Beğen
Tepkiler: man20, n000k, ÖEY ve 1 kişi daha
Hagios

Hagios

Üye
1080p desteği gelmedi

Dostum gerçekten bunlar telefon sattıracak ya da telefon aldırtmayacak sorunlar mı ? :) İnsanlara yanlış bilgi vermeyelim.Tamam evet bazı sorunlar gerçekten telefondan soğutabiliyor insanı.Ama bu dediğin 2-3 sorun, bahsettiğimiz sorunların yanından bile geçmez.Telefonun unlock olmaması mı?

• Beğen
Tepkiler: skynet
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Şuan androidde virüssüz telefon var mıdır , Wp kapalı olması böyle bir avantaj sağlıyor bize ,
Ekran da katılıyorum bize bir etkisi olmayacak adam zaten 925 istemiş sonradan 1080px mi üretecekler , hızlı ayarlarıda gelene kadar uygulamalar aracılığıyla ana ekrana sabitlersin olup biter :)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
kursat99

kursat99

Üye
Unlock ve 1080p olayı sorundan sayılmaz. Diğer taraftan da telefonu kullanmayı bıraktıracak çok büyük bir sorun da yok. Uygulama eksikliğide yok bence. Tamam ün salmış bir iki oyun olmayabilir (onlarda bikaç tane) ama şu an bütün uygulamaları sorunsuz Bi şekilde resmi veya resmi olmayan şekilde bulabilirsin.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Bittersweet shimmer" ne demek bilen var mı?? :hmmm Gelsin bakalım, Bildirim merkezi ve bir çok özellik GDR3' ile beraber bittersweet shimmer ile gelecek galiba...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Yalnız resimdeki bilgilerde yer alan Feedback to Nokia'nın sürüm numarası Amber'dekinden daha eski.
Amber'de şu an Feedback to Nokia (Nokia'ya Geribildirim) sürüm numarası: 2.5.0.1 :hmmm
Diğerleri ise Amber'deki sürüm numaralarıyla aynı.

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Üst Alt