Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberNokia Lumia Black Guncellemesinin Ekran Görüntüsü Geldi
Sponsorlu Bağlantılar
papakudioflu
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Nokia Lumia Black Guncellemesinin Ekran Görüntüsü Geldi
Dün sizlerle paylaştığımız Lumia Bittersweet Shimmer güncellemesinin isim değişikliği haberinden sonra yeni ismiyle Lumia Black güncellemesinin ekran görüntüsü de geldi.
skynet
Üye
İşte bu yaa
bulutsuzgece
Üye
Haber için teşekkürler dostum.
Bakalım "Black" paketin içinden neler çıkacak
İsterse pink paketi gelsin benim 5" lik telefonumu bugün tanıtmazlarsa gerisi hikaye Black güncellemesi 2014 yılında mı gönderilecek? O zaman gdr3 ve wp8.1 güncellemeleri yalan oldu. Geç çıkacak.
ben de senin gibi düşünüyorum ama inşallah yanılıyoruzdur.
papakudioflu
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
geçenlerde bir haberimde belirtmiştim Kasımsonlarına doğru başlayıp Aralık sonlarında tamamlanıcak. Bir kaç cihaz(isimler bilinmiyor) yıl sonuna kalacak.
Dexter Morgan
Üye
biz yine retailden yaparız
OozyStaw
Üye
abi daha çok bitter yayınlanmadan ,Black hazırlanmış boş yere 2 güncelleme olmasın diye blackle 2sini bir yayınlıyorlar gibi , Nokia sürümlerinde farklılık var çünkü
İsterse pink paketi gelsin benim 5" lik telefonumu bugün tanıtmazlarsa gerisi hikaye Black güncellemesi 2014 yılında mı gönderilecek? O zaman gdr3 ve wp8.1 güncellemeleri yalan oldu. Geç çıkacak.