Lumia Bittersweet Shimmer ile Bildirimler Glance Screen Ekranında

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia Bittersweet Shimmer ile Bildirimler Glance Screen Ekranında
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
[video=youtube_share;ZCNlDXICySw]
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nokia'nın GDR3 güncellemesiyle yayınlayacağı Lumia Bittersweet Shimmer Firmware güncellemesinin ayrıntıları gelmeye devam ediyor.
Ortaya çıkan yeni videoda ise Glance Screen ekranında artık sadece pil ve alarm değil tüm bildirimler olabilecek. Aslında bu güzel ayrıntı Amberde verilecekti fakat hetişmedigi için bir sonra ki güncellemeye bırakıldı. Bu arada videoyu izlemeden önce ses sisteminizin sesini kısmayı unutmayın.

Hagios

Hagios

Üye
Arkadaşlar konuyla alakasız olabilir fakat bir şey sormak istiyorum.Benim Glance Screen'de pil ve alarm görünmüyor sadece saat var.Google görsellere falan baktımda hepsinde pil ve alarm var.Neden bende sadece saat gösteriyor.Ayarlamam gereken bir yer mi var?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayarlar/göz atma/saat ve bildşrimler=>açık yap

Hagios

Hagios

Üye
ayarlar/göz atma/saat ve bildşrimler=>açık yap
Sen şu yorumu yapmadan önce yani ilk farkettiğimde bile girip kontrol ettim ama bildiğin görmedim orayı :D Dedikten sonra baktım öyle gördüm :D Teşekkürler.

narnia16

narnia16

Üye
Cihazın RM kodu India. Bu Hintliler nereden bulmuş yahu bu bittersweet shimmer i :D

Birde bu ekstra kolon desteği videodaki cihazda yok. Acaba bu cihazda GDR3 yok sadece Nokia' nın fw si mi yüklü? Böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum. Eğer GDR3 te yüklüyse mevcut cihazlara ekstra kolon desteği gelmeyecek anlamına mı geliyor?

Sabah sabah kafamda sorular uçuştu valla :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla aslına bakarsanız bu videoyu görmeden önce de Nokia nasıl bu özelliği koymaz. Symbianda kullandığı bir bildirim sistemiydi ne var ekranda saatin üstünde bildirimler de sıralansa diyordum. Hem de şu saate her bakışımda bunu diyordum.

PureFood

PureFood

Üye
valla aslına bakarsanız bu videoyu görmeden önce de Nokia nasıl bu özelliği koymaz. Symbianda kullandığı bir bildirim sistemiydi ne var ekranda saatin üstünde bildirimler de sıralansa diyordum. Hem de şu saate her bakışımda bunu diyordum.

s60v3'te o ekrana isteğimiz bir yazıyı bile ekleyebiliyorduk şimdi neler bekliyoruz :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

s60v3'te o ekrana isteğimiz bir yazıyı bile ekleyebiliyorduk şimdi neler bekliyoruz :D

işte o beklemenin nedeni artık ortadan kalktı. Windows Phone'da eskiden çift başlılık vardı geliştirme noktasında. Microsoft ekibi yazılım entegrasyonu ve optimizasyonu konusunda oldukça başarılı fakat mobil cihaz kullanıcılarının isteklerini ve beklentilerini anlama ve karşılama noktasında zayıftı. Nokia ekibi ise kullanıcılarının isteklerini ve beklentilerini anlama ve karşılama noktasında oldukça başarılıydı fakat sistem yetkisi Windows Phone ekibine nazaran kısıtlı olduğu için elinden fazla bişey gelmiyor gelen de geç geliyordu. Bu çift başlılık hem geliştirme hem de güncelleme konularında gecikmeye neden oluyordu fakat artık bu durum ortadan kalktığı için beklenti çıtamızı yükseltebiliriz diye düşünüyorum.

braayn

braayn

Üye
bekleyip ve göreceğiz ama bende artık tek elden güncellemenin gelmesi konusunda umutluyum eğer Lumia Bittersweet Shimmer
AMBER gibi geçilmez ise ve tam zanınında yollarlarsa demekki tek elden daha hızlı çıkıyor demektir.Güncelleme süreci bize aşağıdaki gibi geliyordu.

Eskiden:
MS ---->GDR2-----NOKİA-----GDR2+Amber-----> Son Kullanıcı

şimdi ise;

MS----> GDR3+Lumia Bittersweet Shimmer ----->Son Kullanıcı

şeklinde olacağından daha hızlı güncellemelerimize ulaşacağız die düşünüyorum

PureFood

PureFood

Üye
Abi şimdi bu yazılımın içinde lumia'ya özel olan ne var ?

ÖEY

ÖEY

Üye
İnşallah söylendiği gibi hızlanır.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi şimdi bu yazılımın içinde lumia'ya özel olan ne var ?

ben seni iyi anlıyorum kardeşim. Merak etme bundan sonra da Nokia ekibinin lumialara özel geliştirmeleri ve yenilikleri olmaya devam edecek.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Amber geldi mi ya gdr3 diyoruz sanırım daha ota dan yüklemeyenler var

• Beğen
Tepkiler: ON9
mesutcinik

mesutcinik

Üye
bu yazılım madem kullanılabilecek durumda neden bekletiliyor ki acaba arkadaşlar ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
bu yazılım madem kullanılabilecek durumda neden bekletiliyor ki acaba arkadaşlar ?

Ufak hataları vardır illaki.

Zaten piyasada tedirgin bakılan bir işletim sistemi ufak hatalar yüzünden karalanmasın diye :good:

İnce eleyip sık dokumak zorunda, eğer piyasada kalmak istiyorsa ;)

sekajmer

sekajmer

Üye
Yılan hikayesine dönmesin başka bir şeye gerek yok tarih belirtsin yeter ÇOK YAKINDA falan diyorlar yılan hikayesine dönüyor.

merkel02

Kapalı Hesap
çok güzel bu yaaaa :op: :heyo: :10numara: :oley

ayrıca ekstra kolon demek kutucukların küçülmesi anlamına gelmiyor mu...?

blackcemre

Üye
Teşekkürler.

Üst Alt