samsung galaxy s4(i9500) root yapma (güncellendi 11.08.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar, yeni S4 kullanıcısıyım. root yapmak istedim ama sonuç alamadım ne yazık ki :((

yapım numarası I9500XXUAMDK

ses+kilit+orta tusa basılı tutuyorum ekran geliyor teli usb den bağlıyorum pc ye odin programı ile PDA ya basıp dosyayı seçiyorum start diyorum ama hiç bir işlem yapmıyor.

bana yardımcı olabilir misiniz??

teşekkürler...
açıklama ilk sayfada verilmiştir ses kısma + menü+ ve power tuşuna basıp dowloand moduna alacaksın ve odin ile rootlayacaksın hepsi bu bu bilgi eksik kalırsa birinci mesajı takip et yeterli olmasa tekrar dön bana yardımcı olurum sana

aleeted

aleeted

Üye
açıklama ilk sayfada verilmiştir ses kısma + menü+ ve power tuşuna basıp dowloand moduna alacaksın ve odin ile rootlayacaksın hepsi bu bu bilgi eksik kalırsa birinci mesajı takip et yeterli olmasa tekrar dön bana yardımcı olurum sana

hallettim pc güncelleme yapmamışım :D o yüzden olmuyormuş. teşekkür ederim yardımlarınıza...

narcissuss

Üye
Herşeyi birebir yaptım. tekrar tekrar denedim videodaki gibide yaptım fakat super su "installation failed" hatası weriyo ilk ekranda continue dedikten sonra neden olaki.

aslanoguz34

Üye
aynı problem bende var denilen şekilde root yaptım telefonu supersu da geldi ama root check ile kontrol ettiğimde telefonunuz rootlu değil diyor .

Supersuya girdiğim taktirde '' the su binary needs to be updated continue ? diyor continue yi tıklıyorum instalattion failed hatası veriyor. marketten kendim güncelliyim dedim paket imzalanamadın diye bir hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

s.ileli

s.ileli

Üye
Cwm siz root dosyası var mi

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
super su da sıkıntı yaşayanlar yeni kernel rootu kullansınlar sorunsuzdur

kemkem12

Üye
Daha önce defalarca root işlemi yapmama rağmen bu dosya ile root yaptığımda telefon su yetkisi kazanmıyor hatta superuser uygulaması bile gelmiyor. En son root denendi.

Daha önce defalarca root işlemi yapmama rağmen bu dosya ile root yaptığımda telefon su yetkisi kazanmıyor hatta superuser uygulaması bile gelmiyor. En son root denendi.

ht tp://d-h.st/TLT isteyen olur diye en yeni root linki sorunsuz çalışıyor verdiğiniz linkin bir üst versiyonu.denenmiştir.

Linklerdeki boşluğu silecek olursanız linki görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: kraldost ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

ht tp://d-h.st/TLT isteyen olur diye en yeni root linki sorunsuz çalışıyor verdiğiniz linkin bir üst versiyonu.denenmiştir.

Teşekkürler alternatif olarak eklendi konuya.

• Beğen
Tepkiler: kraldost
lyon_69

lyon_69

Üye
yaşa reis :alkis:alkis:alkis:tşk:

- - - Eklendi - - -

yaşa reis :alkis:alkis:alkis:tşk:

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi

ilgin için tşkler kardeşim

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler alternatif olarak eklendi konuya.
tşkler usta

• Beğen
Tepkiler: Nextman

ileyzerr

Üye
arkadaslar malesef bende super user cıkmadı

cofface_S4_recovery_en_V3.0.zip
bu dosyayı flashladım ancak telefon restart ederken recovery menuye gırdı bende reboot system dedım sıstem acılıncada super user e baktım malesef yoktur

yakup.ben

Üye
konunun en altında iki tane link var birisinde v2 digerinde v3 yazıyor arasındakı fark ne hangisini yukleyecegız

esstaban

Üye
cf auto root dosyasımnı yoksa coffe gs4 .tar dosdyasımı hangisi flaşlanacak. Bir karışıklık var sanırım.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
cf auto root dosyasımnı yoksa coffe gs4 .tar dosdyasımı hangisi flaşlanacak. Bir karışıklık var sanırım.

Tar dosyasını odinde pda bolumune ekleyin ve start'a tıklayınız

S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır.

• Beğen
Tepkiler: kraldost

tunchaiko

Üye
link kırık

.caner.

.caner.

Üye
Simdi ben root yapsam garanti gidecek orası kesin peki unroot nasil yapacagim ayrica rootlu iken bozuldu diyelim o zaman ne olacak :D

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
Simdi ben root yapsam garanti gidecek orası kesin peki unroot nasil yapacagim ayrica rootlu iken bozuldu diyelim o zaman ne olacak :D
sisteme erişemezlerse sorun yok biric telefonların bordunu değiştiriyorlar olduki erişebildiler sende erişebilirsin o zamanda orjinal romu yüklersin sıkıntı kalmaz fazlada sakınma o kadar ben telefonu aldığımda daha sim kartı takmadan telefonumu rootladım şimdide keyfini çıkarıyorum kardeş okey

Üst Alt