İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

mesutcinik

mesutcinik

Üye

İşte wp'de en kıl olduğum nokta bi dosya gönderecen illa gidip elle açman gerek bluetooth'u kendi açayım mı diye tenezzül edip sormuyor :kotu:
doğru diyosun ben bu yüzden en başta bluetooth ile fotoğraf gönderilmiyor zannetmiştim... :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

mesela bağlantı ayarlarını bile kontrol eden uygulamalar direk bluetooth açamaz seni ayar sayfasına götürür... :oke:

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaşlar özellikle htc kullananlar bu reset sorununun sebebi yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Çok ilginçtirki sebebi vodafone . Şöyleki lumialara gelen güncellemeden sonra turkcell rom olayı ortaya çıktı bende dikkat ettim bizim ie broswerın sık kullanılanlar bölümünde bir sürü vodafone linki var ve araştırdım reset sorunu yaşayanların telefonlarında bu linkler var fakat sorun yaşamayanlar ya turkcell den almış yada telefonunda bu linkler yok .

Yani özetlemek gerekirse bazı 8s ve 8x lerin içinde vodafone ile ilgili bir yazılım var ve gdr2 bu yazılım ile uyumsuz

dakamon

dakamon

Üye
Bir soru sormak istiyorum 3g den internete bağlanınca biraz sayfalarda dolaşıyorum telefonun sol tarafı deli gibi ısınıyor. Bu kronik bir sorunmu yoksa genel çoğu telefonda bu sorun varmı. 3g de deli gibi ısınıyor telefon. Yani internet paketine o kadar para veripte şu sıcaklığı çekmek zorunda kalmak istemiyorum.

narnia16

narnia16

Üye
Bir soru sormak istiyorum 3g den internete bağlanınca biraz sayfalarda dolaşıyorum telefonun sol tarafı deli gibi ısınıyor. Bu kronik bir sorunmu yoksa genel çoğu telefonda bu sorun varmı. 3g de deli gibi ısınıyor telefon. Yani internet paketine o kadar para veripte şu sıcaklığı çekmek zorunda kalmak istemiyorum.

Bildiğim kadarıyla o bölgede işlemci çip seti var. Bende de uzun süre 3G kullanırsam aynı şey oluyor ama sıkıntı yok :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
Bende 2g bile ısınıyor sorun yok :kıskıs:

narnia16

narnia16

Üye
Sorun yapacak bir şey yok zaten abi. Çok fazla ısınırsa telefonu ütü niyetine kullanıp ütü yapabilen telefonumuz var diye hava atarız :cool:kop:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

ayturgut

Üye
arkadaşlar htc mozart 7 telefonum var . windows phone marketten uygulama inmiyor . oops diye bir hata çıkıyor ve marketten uygulama indirebilmeniz için zone yazılımına windows hesabınızla giriş yapın gibi bir uyarı çıkıyor ne olur yardım edin

efeler12

efeler12

Üye
amberden sonra batarya sürem 3 günden 1 güne düştü tekrar flaşlasam düzelir mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar htc mozart 7 telefonum var . windows phone marketten uygulama inmiyor . oops diye bir hata çıkıyor ve marketten uygulama indirebilmeniz için zone yazılımına windows hesabınızla giriş yapın gibi bir uyarı çıkıyor ne olur yardım edin

settings/e-mail&accounts'a girip Microsoft hesabını tanımla.

luckysleven

luckysleven

Üye
sonunda bende bıraktım servise düştük teleservicein ağına : ) artık ver yansın alev alsın ne olacaksa olsun : )

ÖEY

ÖEY

Üye
luckysleven

luckysleven

Üye
Ne oldu be :D Nasıl oldu da teleservis mağdurları kulübüne katıldın :D :p

abi sorma ya gdr2 den sonra reset sorunu başladı hatta abartı boyutlara ulaştı bir ara . son zamanlarda da power tuşu iyicene tutukluk yapmaya başlamıştı bende verdim .

ama işin güzel tarafı ben adrese hiç dikkat etmemiştim servis bizim eve 5 dakika falan elimin altında yani : ))

ÖEY

ÖEY

Üye
Kendin gidip verdin yani :D En güzeli boş ver :D İnşallah hemencecik verirler geri ;)

luckysleven

luckysleven

Üye
Kendin gidip verdin yani :D En güzeli boş ver :D İnşallah hemencecik verirler geri ;)

aynen kendim verdim birde teslim fişinin üzerine yıldız koydurdum gözümün önündede ön sıralara koydu . içeride 15-20 tane beyaz gömlekli vardı harıl harıl çalışıyordu adamlar : ) 4-5 güne verirmisin dedim sorun boardda değilse veririz dedi

efeler12

efeler12

Üye
Yeni Nokia hesabı açarsanız gene 7 günlük Nokia music deneme sürümü açabiliyorsunuz telefona göre değil.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar ben nete wi-fi den bağlandığım zaman 3g yi nasıl kapatçam ? ve 3g den nete girerken 2g ile girmek istersem eğer nasıl ayarlıcam ?o bağlantı seçeneklerini bulamadım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ayarlar /Şebeke seçeneklerinden gerekli ayarları yapabilirsin, Eğer bulunduğun yerde tanımlı bir WiFi ağı varsa Şebeke veri dolaşımı seçeneği açık olsa dahi öncelikli veri bağlantı türü WiFi'dır.

skynet

Üye
Ya bende bu bing hava durumu ana ekranda kendini güncellemiyor arkadaş (Arka planda çalışıyor) illa ben girip çıktıktan sonra günde 1-2 defa zorla kendini güncelliyor ama daha önce kullandığım r uygulamasını kuruyorum bir sorun yok an be an güncelliyor nedir sorun sizce :bilmm

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben de güncellemede sıkıntı yok:hmmm Uygulamayı kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi?

skynet

Üye
Ben de güncellemede sıkıntı yok:hmmm Uygulamayı kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi?

Evet hocam denedim ama gene aynı hatta diğer weather uygulaması ile yan yana koyup 1 gün boyunca test ettim ama değişen bir şey yok weather sürekli güncel ama bing yerinde sayıyor :bilmm

Üst Alt